Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pluim op de Hoed

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdag 27 september werden alle vrijwilligers uit de Utrechtse Heuvelrug uitgenodigd door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Het Cultuurhuis in Doorn.

Dat gebeurt om hen te bedanken voor het vele vrijwilligerswerk dat zij verrichten. Ook wordt daar een vrijwilliger beloond voor het vele (vrijwilligers)werk dat hij/zij verricht met de vrijwilligersprijs 2016 “Pluim op de Hoed”. We hadden Chris opgegeven voor deze prijs en hij eindigde bij de 3 genomineerden.

Wij ( het aanwezige bestuur) waren allen zeer verrast dat Chris (hij zeker) door de jury gekozen is om de vrijwilligersprijs  2016 in ontvangst te mogen nemen voor het vele vrijwilligerswerk wat hij doet in diverse functies bij de Zonnebloem en de vele andere organisaties. Wethouder Nijhof reikte hem de oorkonde, het bijbehorende beeldje en een prachtige bos bloemen uit. Chris, van harte proficiat met deze welverdiende prijs.

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken