Pluim op de Hoed

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdag 27 september werden alle vrijwilligers uit de Utrechtse Heuvelrug uitgenodigd door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Het Cultuurhuis in Doorn.

Dat gebeurt om hen te bedanken voor het vele vrijwilligerswerk dat zij verrichten. Ook wordt daar een vrijwilliger beloond voor het vele (vrijwilligers)werk dat hij/zij verricht met de vrijwilligersprijs 2016 “Pluim op de Hoed”. We hadden Chris opgegeven voor deze prijs en hij eindigde bij de 3 genomineerden.

Wij ( het aanwezige bestuur) waren allen zeer verrast dat Chris (hij zeker) door de jury gekozen is om de vrijwilligersprijs  2016 in ontvangst te mogen nemen voor het vele vrijwilligerswerk wat hij doet in diverse functies bij de Zonnebloem en de vele andere organisaties. Wethouder Nijhof reikte hem de oorkonde, het bijbehorende beeldje en een prachtige bos bloemen uit. Chris, van harte proficiat met deze welverdiende prijs.

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken