Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Pluim op de Hoed

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op dinsdag 27 september werden alle vrijwilligers uit de Utrechtse Heuvelrug uitgenodigd door de Gemeente Utrechtse Heuvelrug in Het Cultuurhuis in Doorn.

Dat gebeurt om hen te bedanken voor het vele vrijwilligerswerk dat zij verrichten. Ook wordt daar een vrijwilliger beloond voor het vele (vrijwilligers)werk dat hij/zij verricht met de vrijwilligersprijs 2016 “Pluim op de Hoed”. We hadden Chris opgegeven voor deze prijs en hij eindigde bij de 3 genomineerden.

Wij ( het aanwezige bestuur) waren allen zeer verrast dat Chris (hij zeker) door de jury gekozen is om de vrijwilligersprijs  2016 in ontvangst te mogen nemen voor het vele vrijwilligerswerk wat hij doet in diverse functies bij de Zonnebloem en de vele andere organisaties. Wethouder Nijhof reikte hem de oorkonde, het bijbehorende beeldje en een prachtige bos bloemen uit. Chris, van harte proficiat met deze welverdiende prijs.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken