Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Nog een afscheid van een Vrijwilligster

Marije Verdonck is sinds 25 maart 1996 Vrijwilligster bij de afdeling Leersum.

Tot 2006 woonde ze in Overberg. Daarna is ze verhuisd naar Amerongen waarbij ze aangaf Vrijwilligster te willen blijven bij de afdeling Leersum. Marije is een trouwe bezoekster van een paar Gasten. Bij de jaarlijkse lotenverkoop doet ze steeds haar best om het stukje Leersum tussen de dorpsrand van Leersum-Amerongen en de voetgangersoversteekplaats bij de Expert en een stuk van De Dreef van loten te voorzien. Daarnaast was ze ook nog Vrijwilligster in het hospice van Elim in Amerongen.

Na 23 jaar Vrijwilligster te zijn geweest bij De Zonnebloem vindt Marije dat het welletjes is geweest.

Chris bedankt Marije voor haar inzet en van Anneke ontvangt ze als dank een mooi boeket bloemen.

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken