Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een gift via de Statiegeld box bij AH

In de maanden mei en juni 2019 was de inhoud van de Statiegeld box bij AH bestemd voor De Zonnebloem Leersum

Bij de Albert Heijn vestiging aan de Honingraad in Leersum staat bij de inname van statiegeld flessen een donatiebox waarin de klanten hun ontvangen retourbon kunnen doneren aan een goed doel. De afgelopen maanden mei en juni was de inhoud van de donatiebox bestemd voor het uitvoeren van activiteiten voor onze Leersumse Zonnebloemgasten. Afgelopen vrijdag mochten we de opbrengst van de gedoneerde ‘retour statiegeld’ bonnen in ontvangst nemen. De bedrijfsleider van Albert Heijn,  Nico Spierenburg,  overhandigde het bestuur de cheque en daarop stond het fantastische bedrag van € 1028.95. De vrijwilligers en de gasten van De Zonnebloem afd. Leersum zijn de gulle gevers zeer dankbaar en kunnen met dit bedrag in juni 2020 een prachtige bus/boot dagtocht naar het Groene Hart maken.

De Plaatselijke Afdeling Leersum bestaat uit een enthousiaste groep Vrijwilligers (Bestuur en Medewerkers) die gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan. Door huisbezoek (bij Gasten/Deelnemers die hebben aangegeven dat op prijs te stellen) en maandelijkse activiteiten zorgen zij er voor dat mensen met een lichamelijke beperking door langdurige ziekte, handicap of ouderdom zorgeloos en vanzelfsprekend deel kunnen nemen aan de samenleving. Er kan zoveel meer dan je denkt.

Wil je ook deel uit maken van deze groep? Wij zoeken vrijwilligers en hebben ook twee bestuursvacatures nl. secretaris en bestuurslid activiteiten. Heb je interesse vraag dan informatie aan bij onze secretaris: Chris van der Weide, tel. 0343-461007 of kijk op onze website: https://www.zonnebloem.nl/leersum

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken