Cookies

De Zonnebloem gebruikt cookies om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van deze website. Meer informatie over de cookies kunt u vinden op onze privacy pagina.

Een gift via de Statiegeld box bij AH

In de maanden mei en juni 2019 was de inhoud van de Statiegeld box bij AH bestemd voor De Zonnebloem Leersum

Bij de Albert Heijn vestiging aan de Honingraad in Leersum staat bij de inname van statiegeld flessen een donatiebox waarin de klanten hun ontvangen retourbon kunnen doneren aan een goed doel. De afgelopen maanden mei en juni was de inhoud van de donatiebox bestemd voor het uitvoeren van activiteiten voor onze Leersumse Zonnebloemgasten. Afgelopen vrijdag mochten we de opbrengst van de gedoneerde ‘retour statiegeld’ bonnen in ontvangst nemen. De bedrijfsleider van Albert Heijn,  Nico Spierenburg,  overhandigde het bestuur de cheque en daarop stond het fantastische bedrag van € 1028.95. De vrijwilligers en de gasten van De Zonnebloem afd. Leersum zijn de gulle gevers zeer dankbaar en kunnen met dit bedrag in juni 2020 een prachtige bus/boot dagtocht naar het Groene Hart maken.

De Plaatselijke Afdeling Leersum bestaat uit een enthousiaste groep Vrijwilligers (Bestuur en Medewerkers) die gezelligheid hoog in hun vaandel hebben staan. Door huisbezoek (bij Gasten/Deelnemers die hebben aangegeven dat op prijs te stellen) en maandelijkse activiteiten zorgen zij er voor dat mensen met een lichamelijke beperking door langdurige ziekte, handicap of ouderdom zorgeloos en vanzelfsprekend deel kunnen nemen aan de samenleving. Er kan zoveel meer dan je denkt.

Wil je ook deel uit maken van deze groep? Wij zoeken vrijwilligers en hebben ook twee bestuursvacatures nl. secretaris en bestuurslid activiteiten. Heb je interesse vraag dan informatie aan bij onze secretaris: Chris van der Weide, tel. 0343-461007 of kijk op onze website: https://www.zonnebloem.nl/leersum

Chris van der Weide

0343-461007
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken