Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilarissen gehuldigd

Zes Jubilarissen in het Zonnetje gezet

Tijdens de Plaatselijke Vergadering met alle vrijwilligers op 17 februarihebben we zes vrijwilligers gehuldigd. Alle zes kregen ze het zilveren insigne opgespeld omdat ze zich al 10 jaar inzetten als vrijwilliger van de Nationale Vereniging de Zonnebloem afdeling Leersum. Mensen om trots op te zijn. Alle zes hebben ze ook nog allerlei extra taken gedaan. Het is onmogelijk om alles te benoemen  wat ze gedaan hebben dus de schrijver houdt het bij enkele voorbeelden. Om te beginnen Hans Drijver. Het grootste deel van zijn 10 jaar is hij actief in de commissie Lief en Leed, bezoekwerk en diverse keren in de Kascontrolecommissie Jopie en Jac Verschoor. Altijd bereid iets extra’s te doen als er tijdens een vergadering iets extra’s naar voren komt. Ook actief in de Commissie Activiteiten. Marina en Roel Zaaijer. Marina doet bezoekwerk en Roel zit in de Commissie Activiteiten, speelt fotograaf en wanneer nodig de aanhanger achter de auto bij activiteiten voor het vervoer alle hulpmiddelen. Last but not least Corrie Veldhuizen. Ook actief in bezoekwerk, commissie Lief en Leed en heeft zich uitstekend  ingezet in de Jubileumcommissie bij ons 40 jarig jubileum. Een geweldig stel vrijwilligers die dus deze avond door het bestuur in het zonnetje werden gezet en het mooie zilveren insigne kregen opgespeld. Daarna werd hen nog de bijbehorende oorkonde en een prachtige bos bloemen uitgereikt. Als afsluiting werd er op hen getoast met een drankje en een hapje. We hopen dat ze zich nog een aantal jaren in goede gezondheid voor de Zonnebloem gasten mogen inzetten

Herbert Steeman

0620524020
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken