ZONNEBLOEM ZET JUBILARISSEN IN HET ZONNETJE

Tijdens de vrijwilligersvergadering ontvingen drie vrijwilligers een insigne

Tijdens de jaarlijkse vrijwilligersvergadering van de Zonnebloem afdeling Leersum zijn drie van hun vrijwilligers door voorzitter Frans Groot in het zonnetje gezet wegens hun jarenlange inzet.
Jopie Wilschut kreeg een oorkonde met gouden insigne voor haar inzet gedurende 25 jaar, waarvan 12 jaar als bestuurslid.
Anneke Bos is al 10 jaar vrijwilliger als penningmeester en tevens organiseert ze al 9 jaar met haar activiteitencommissie de maandelijkse uitjes van de afdeling. Zijn ontving daarvoor een oorkonde met zilveren insigne.
Joke van Loon is ook 10 jaar actief en zet zich zowel in voor bezoekwerk en als begeleider bij de maandelijkse uitjes. Ook viel haar een oorkonde met zilveren insigne ten deel.
Alle drie de dames werden in een dankwoord toegesproken door voorzitter Frans Groot die hen bovendien alle drie een mooi boeket bloemen overhandigde. Hij sprak de hoop uit dat deze actieve dames zich nog jaren mogen blijven inzetten voor het mooie werk van de Zonnebloem.

 

Wnd.Secretaris: Frans Groot

06-53129218
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken
  • Bezoekwerk
  • Buitenactiviteiten
  • Evenementen en festivals
  • Uit eten/terrasje pakken