Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Doneren

Zonnebloem afdelingsnieuws

Draagt u het zonnebloemwerk van onze vrijwilligers een warm hart toe en wilt u dit werk financieel steunen? Dat kan.

Doneren Uw gift stelt de Zonnebloem in staat het leven van mensen met een fysieke beperking meer kleur te geven. U kunt uw bijdrage overmaken op ons bankrekening nummer NL93RABO0335922864 bij de Rabobank t.n.v. Vereniging de Zonnebloem afdeling Leusden ovv donatie.

Diensten doneren
Er is behoefte aan vervoer voor onze gasten. Heel vaak moeten zij gereden worden van hun woning naar een van onze activiteiten of soms ook naar de opstapplaats van de bus wanneer zij deelnemen aan een dagtocht buiten de regio. Wilt u regelmatig of incidenteel het vervoer voor onze gasten verzorgen? Neem dan contact op via het contactfomulier of bel 0618694891

Materialen doneren. Voor onze wekelijkse handwerkmiddagen kunnen wij nog diverse handwerkmaterialen gebruiken.

Hebt u ergens nog bruikbaar materiaal liggen waar u zelf niets mee doet? U zult ons een plezier doen als u dit materiaal wil schenken aan de handwerkgroep.  Neem dan contact op via het contactfomulier of bel 0618694891

 

Terug

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken