Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.
Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.
Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies.

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macOS), Safari (iOS), Opera.

Ervaringen

19 september 2019

Op 19 september jl. was er een najaar activiteit van De Zonnebloem Leusden om 13.30 uur met maar liefst 54 gasten.

12 september 2019

Het bedrijfsuitje 'een bezoek aan dierenpark Artis in Amsterdam' werd aangeboden via Het nationaal bureau van Zonnebloem Nederland door AON-verzekeringen.

8 september 2019

Tijdens het 25-jarig jubileum van de vereniging De Zonnebloem in 1974 werd Nationale Ziekendag geïntroduceerd. Ook in Sint Jozefkerk in Leusden is dit evenement een jaarlijks terugkomend evenement.

31 augustus 2019

Ook dit jaar werden de vrijwilligers bedankt met een zeer gezellige activiteit.

31 juli 2019

Woensdagmorgen, 31 juli 2019, was het zover. Vrijwilligers Fred en Jeanne zijn met drie dames 90+ naar de Zandsculpturen in Garderen gereden.

9 juli 2019

Eenmaal per jaar organiseert Zonnebloem Leusden een activiteit voor alleen mannen.

13 juni 2019

De Nationale vereniging de Zonnebloem bestaat 70 jaar. Daarom delen zij 70 zorgeloze Zonnebloem dagen uit.

14 mei 2019

Dinsdag 14 mei bezocht een groep van de Zonnebloem Leusden de Botanische tuinen in Utrecht.

6 mei 2019

Afdeling Leusden organiseerde en begeleidde weer een afdelingsvakantie. Lees het verslag.

14 februari 2019

Een vrolijk verslag van een hartverwarmende handwerk sale.

24 januari 2019

24 januari was De Zonnebloem Leusden weer in conferentiecentrum De Glind voor het jaarlijkse Midwinterfeest.

24 januari 2019

Het jaar 2019 was nog maar net begonnen toen ook de Zonnebloem weer z’n activiteiten startte. Na te zijn opgehaald met een bus en busje ging het richting jeugddorp “De Glind”.

15 november 2018

De Zonnebloem Leusden heeft een actieve handwerkgroep met vrijwilligers en gasten samen. Deze maand was de ultieme gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen.

18 oktober 2018

De dames van de wekelijkse handwerkmiddag werden voor hun diensten gefêteerd op film en buffet.

4 oktober 2018

Op Werelddierendag - 4 oktober - organiseerde Zonnebloem Leusden een uitje naar het dierenpark Amersfoort.

25 september 2018

De gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Leusden hadden een gezellig uitje naar Utrecht. Samen met collega's van het Nationaal Bureau Zonnebloem.

24 september 2018

Een eerste afdelingsvakantie van Leusden: “In den Bongerd” in Kedichem. We hebben het heerlijk gehad. De chemie tussen vrijwilligers en deelnemers was uitstekend.

6 september 2018

Onze vrijwilligers hebben samen met enkele medewerkers van Pon's Automobielhandel onze gasten begeleid bij een dagje naar het 'Rijks' in Amsterdam. Dit is een verslag van een van de deelnemers.

1 september 2018

Voor De Zonnebloem Leusden-zuid begon de septembermaand goed. 6 vrijwilligers en 11 deelnemers bezochten de Opera "Il bosco dell'amore".

11 augustus 2018

Alleen voor Zonnebloemmannen...

11 augustus 2018

Alleen voor Zonnebloemmannen...

8 juli 2018

Het was weer zeer geslaagd.

8 mei 2018

Een verslag van het gezellige voorjaarsuitje naar Spakenburg en de Eemhof.

23 maart 2018

Zonnebloem Leusden heeft haar deelnemers die bezoek krijgen een lentegroet gebracht!

15 maart 2018

Verslag van ons 50-jarige jubileumfeest in De Korf te Leusden

9 maart 2018

Ervaring van de onderscheiden vrijwilligsters Maja van den Berg en Gerda den Ouden

25 januari 2018

Op 25 januari was er weer een mooie happening bij Zonnebloem Leusden. Het midwinterfeest 2018 was, mede door de muzikale dames van de Muzidima's, een swingend succes.

14 december 2017

Mijn eerste uitje met De Stichting Zonnebloem Leusden. "waar ben ik in vredesnaam aan begonnen", was de enige gedachte die ik had. Impressie van een nieuwe vrijwilliger.

23 november 2017

Er was veel gezelligheid!

21 november 2017

En toen.......................... Er kan bij De Zonnebloem veel meer dan je denkt.

9 november 2017

Wij zijn hier Jij bent daar Maar ooit ontmoeten we elkaar

19 september 2017

Met zulk mooi weer in het najaar is het altijd genieten!

10 september 2017

Elk jaar houdt de RKK en ziekenzondag.

9 september 2017

Het weer werkte mee, nu ja....tussen de buien door!

2 juli 2017

Volgend jaar zijn we er graag weer bij!

2 juli 2017

Wat was het een feest met zoveel bewoners van Leusden Biezenkamp te ontbijten.

2 juli 2017

De VVV Leusden heeft in het kader van het Dorpsfeest de Biezenkamp een fietstocht georganiseerd.

30 mei 2017

Samen met twee zonnebloem gasten en twee vrijwilligers naar de Botanische tuin in Utrecht.

27 april 2017

Koningsdag! Wat was een mooie en gezellige Koningsdag.

27 april 2017

Voor de verkoop van de Zonnebloem loten was het een prachtige dag. Er zijn 120 loten verkocht. Dat is toch fantastisch.

14 april 2017

Op Goede Vrijdag hebben de zonnebloem bezoekgasten een lentegroet ontvangen.

13 april 2017

Wat hebben we het getroffen met het weer!

12 april 2017

Workshop gegeven door fysiotherapeuten van Fysiotherapie Leusden, De Hank.

12 april 2017

Uit heel veel plaatsen van regio Eemland waren er vrijwilligers naar deze dag gekomen. Thema van de dag KUNST VERRIJKT JE LEVEN.

12 april 2017

De Zonnebloem auto voor de deur. Dat vraag om een klein uitje.

30 maart 2017

Was je er ook en heb je mooie dingen gekocht!

15 maart 2017

Op woensdag 15 maart zijn we met gasten en vrijwilligers naar dierentuin Burgers` Zoo in Arnhem geweest. We hadden geluk: de zon scheen en daardoor was het prettig weer om rond te kijken.

24 januari 2017

Het antwoord op de vraag wat de gasten van de middag vonden was: Ontzettend gezellig en heel verrassend.

13 januari 2017

Het wordt al een traditie dat Zonnebloem Leusden een Nieuwjaarsborrel houdt in restaurant La Corbeille te Leusden.

15 december 2016

Het nationaal ouderenfonds en Bewust Rond hadden twee koren uitgenodigd om in de Joriskerk in Amersfoort kerstliederen ten gehore te brengen.

17 november 2016

Je bent toch we wezen kijken en wat gekocht!

28 oktober 2016

In de Til bij Zonnebloem Leusden was het en waar feest vol Nostalgie!

24 oktober 2016

De trekking is geweest. Kijk op zonnebloem.nl/loterij/uitslag Weet je dat mevrouw Jos van Zandwijk uit Leusden een prijs heeft gewonnen

27 april 2016

Als Zonnebloem Leusden hebben we op de Oranjebraderie gestaan.

14 januari 2016

Hartelijk dank voor de mooie speld, oorkonde, bloemen en toespraken.

18 augustus 2014

Op deze pagina wordt u geattendeerd op de diensten van andere organisaties. Door te klikken op het onderwerp linken wij u door naar de desbetreffende website.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk