Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Nalaten

Zonnebloem afdelingsnieuws

Door iets na te laten voor de Zonnebloem afdeling Leusden bent u van blijvende betekenis.

Nalaten aan een goed doel is belastingvrij. Goede doelen hoeven geen successierechten te betalen. Dat betekent dat uw volledige nalatenschap aan het goede doel besteed kan worden. Testament In een testament legt u vast welke bezittingen u heeft. Het gaat niet alleen om kostbare zaken, maar ook om uw spullen waar u aan gehecht bent en waarvoor u een speciale bestemming heeft.

Hoe werkt het?

  • Uw schenking legt u vast in een testament bij een notaris. Die notaris kiest u zelf.
  • U bent degene die bepaalt welke personen in uw testament worden opgenomen en hoe u de erfenis wenst te verdelen. De notaris kan u hierover adviseren. Voor algemene informatie kunt u bellen met de Notaristelefoon (0900) 346 93 93.  
  • Ook kunt u meer informatie inwinnen via het contactfomulier of bel 0618694891. 
     

Informatie over 'Nalaten aan de Zonnebloem' vindt u in de speciale brochure. Bel 076 - 564 63 20 en vraag de brochure aan of stuur een bericht dienstencentrum@zonnebloem.nl

Interessante websites ​
www.nalaten.nl
www.notaris.nl
www.mijnerfenisgoedgeregeld.nl

 

Terug

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken