Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Sponsor worden.

Zonnebloem afdelingsnieuws

U staat dichtbij de samenleving en wilt betrokken ondernemen? Maak dit zichtbaar en sponsor ons.

U kunt ons helpen bij de realisatie van onze activiteiten door

  • een bus ter beschikking te stellen
  • de programmaboekjes te laten drukken - een lunch aan te bieden
  • ………………………
    Wij stellen uw aanbod zeer op prijs.

Als tegenprestatie kunt u natuurlijk rekenen op meer naamsbekendheid. Meer informatie kunt u vragen via het contactfomulier of bel 0618694891

Onze activiteiten mèt en vóór onze gasten werden in het jaar 2013 mede mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van o.a. onderstaande organisaties:
Activiteitencentrum De Korf, AFAS, Albert Heijn Leusden, Ango, ARAG Rechtsbijstand, Bloemtiek Biezenkamp, Boekwinkel Van der Vlist, Coöp Supermarkt, C-1000 Wim Wahle, DA Drogisterij Conny Robbemond, De Markt-drogist, De Speelgoedwinkel, Diakonie PKL, Exposa Lifestyle Fashion, Foto Verhoeff, Galerie ‘t Verstek, Frans Mekking Brood en Gebak, Hans Greefhorst Fietswereld, Jumbo, Kaasboer De Gooische Boer, Kopie en Druk, Koelewijn Home Style Interieur, Melody en Symphony Damesmode, Multivlaai, Oudshoorn Bloemen, Poelman Primera, Restaurant Liefferinks, Slagerij Gelderblom, Slijterij Mitra, Ton en Tonnie Bloemen, Van Beest Bloemen en Planten, Verwoerd The Read Shop, Visgilde Ru-Vis, Westland Kaas, Wonen Zorg en Welzijn.

Terug

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken