Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige aftrap van het nieuwe jaar!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Met zo'n rond de 40 vrijwilligers en genodigden keken we op het oude jaar terug en uit naar het nieuwe jaar 2018. Het jaar waarin Zonnebloem Leusden 50 jaar bestaat.

Het was een gezellige bijeenkomst. Een mengeling van vrijwilligers, bestuurders, donateurs, supporters, netwerkcontacten en belangstellenden genoten van lekkere versnaperingen en drankjes van La Corbeille.

In haar toespraak van voorzitter Jeanne Kals keek zij met iedereen terug op een geslaagd 2017. Maar ze begon met stil te staan bij het verlies van Thea van der Linde - van der Ploeg. “Thea is 85 jaar geworden en heeft zich als vrijwilliger ruim 41 jaar ingezet voor de Zonnebloem. Eerst in Den Haag en later in Leusden. Haar echtgenoot Geert was haar trouwe chauffeur /  assistent. We kunnen wel zeggen ze waren een waar zonnebloempaar”.

Namens het bestuur bedankte de voorzitter alle vrijwilligers die zich hebben ingezet om onze gasten fijne ervaringen te bezorgen. Hanneke Piek en Peter Barendregt werden verwelkomd. Hanneke is de nieuwe coördinator bezoekwerk en Peter is de nieuwe webmaster. Verder bedankte Jeanne voor de financiële ondersteuning van de vele donateurs, diaconieën en kerkelijke collectes en opbrengsten uit de loterij.

Tot slot keek de voorzitter vooruit naar het ‘jubeljaar’ 2018. Het jaar waarin Zonnebloem Leusden 50 jaar bestaat. Diverse activiteiten zijn er gepland om dit te zien, te (her)beleven en te vieren. Houd onze agenda in de gaten!

De voorzitter eindige met: “Loesje schreef ‘Als elke vrijwilliger een ster kreeg, werd het nooit meer donker.’ Hoeveel sterren stralen nu hier in deze ruimte?!”

Klik op onderstaande link voor een fotoreportage.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken