Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Feestelijk receptie Zonnebloem Leusden 50 jaar

Op vrijdag 9 maart was in De Koningshof in Leusden een feestelijke receptie voor het 50-jarige bestaan van de Zonnebloem Leusden.

Onze voorzitter Jeanne Kal opende de feestelijkheden. In haar toespraak stond ze stil bij dat de Zonnebloem Leusden alweer 50 jaar mensen bij elkaar brengt. “En dat we alles op alles zetten om mensen met een handicap een onvergetelijke dag te bezorgen. Een lichamelijke beperking hoeft wat ons betreft daarvoor nooit een belemmering te zijn. Integendeel. We willen dat iedereen volop van het leven kan genieten.”

In verband met het 50-jarig bestaan van De Zonnebloem Leusden is er een jubileumboek gemaakt. De totstandkoming van dit jubileumboek was niet mogelijk geweest zonder de vrijwilligers, die al heel lang hun energie geven aan De Zonnebloem Leusden. Zij kennen de historie van De Zonnebloem Leusden uit eerste en tweede hand. Zij kennen de verhalen bij de foto’s en hebben foto’s bij de verhalen.

Het eerste exemplaar is aan de burgemeester overhandigd. Daarnaast ontvingen de volgende personen ook een boekje:

 • Mevrouw Roest, de oudste ingeschreven gast
 • De heer en mevrouw Knoll-Pakkoo
 • De heer Hilhorst
 • De heer Van der Linde. Zijn vrouw Thea was de oudste vrijwilligster. Helaas is zij vorig jaar november overleden.
 • En Martine van Dam als jongste vrijwilligster.

Wethouder Overweg stond stil bij het goede werk dat De Zonnebloem in Leusden doet en overhandigde mevrouw Kal een cheque van maar liefst €500. Hiermee kunnen weer mooie dingen voor onze deelnemers gedaan worden.

Een grote verrassing was dat burgemeester Bouwmeester tijdens zijn toespraak twee lintjes heeft uitgereikt aan de dames Maja van den Berg-Kivits en Gerda den Ouden-Meulenman. Meer hierover in dit nieuwsbericht.

 Mevrouw Joke Uijt den Bogaard- van Dijk, regionaal coördinator bezoekwerk, reikte waarderingsspeldjes uit aan vrijwilligsters die al 10 en 25 jaar hun energie en tijd geven aan het Zonnebloem werk:

 • Henny Smal 25 jaar
 • Annie Kok 10 jaar
 • Elly Kolthof 10 jaar
 • Wil Markvoort 10 jaar

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Winkelen
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk