Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koninklijke onderscheidingen voor twee vrijwilligsters!

Op 9 maart werden tijdens de receptie voor het 50-jarige jubileum van de Zonnebloem Leusden door de burgemeester twee Koninklijke onderscheidingen uitgereikt!

Dat de burgemeester en wethouder kwamen wisten de meesten wel. De vrijwilligers van Zonnebloem Leusden dragen immers al 50 jaar bij aan het sociale leven van Leusden. Dat wordt zeer door de gemeente gewaardeerd. Maar dat twee van deze vrijwilligers een lintje zouden ontvangen, dat wist slechts een enkeling. En dat de ambtsketen twee zijden heeft wisten waarschijnlijk ook weinigen...

De burgemeester begon zijn speech over het jubileum en roemde het vrijwilligerswerk. Toen draaide hij aan zijn ambtsketting het wapen van Leusden om en toonde het rijkswapen. Nu werd het toch echt spannend.

"Het heeft Zijne Majesteit de Koning behaagd u te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau". Met deze woorden begon de uitreiking van deze koninklijke onderscheiding aan de dames Maja van den Berg-Kivits en Gerda den Ouden-Meulenman. Op deze manier werden zij bedankt voor het vele goede werk dat zij al jarenlang voor de Zonnebloem doen. De dames waren zeer verguld met hun onderscheiding en deelden hun vreugde met de aanwezige familieleden, (oud)collega vrijwilligers, gasten en overige aanwezigen.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk