Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Leusden – 15 maart Jubileumfeest

Zonnebloem Leusden bestond op 27 februari 50 jaar.

Op 9 maart werd dit gouden jubileum al gevierd met een receptie voor instanties, bedrijven en donateurs. Vandaag was de viering voor de gasten van de afdeling Leusden.
Ruim 120 bezoekers en vrijwilligers werden in de hal welkom geheten met trompetgeschal van de jonge Tycho.
In de zaal speelde een accordeonist vrolijke deuntjes.
Op de achtergrond vertoonde een PowerPoint presentatie wat er de afgelopen 50 jaar allemaal door de Zonnebloem is georganiseerd.

Na het officiële gedeelte, waarbij vrijwilligers met een bijzondere staat van dienst werden gehuldigd en sponsors bedankt, was er nog meer muziek.
Uiteraard samengaand met een hapje en een drankje.
Het dameskoor De Valleiparels uit Scherpenzeel kreeg de hele zaal aan het zingen en klappen met gouden oude hits.
Het speciaal geschreven jubileumlied van De Zonnebloem werd door de hele zaal meegezongen.
Er was ook plaats voor een klassieke noot. Aimée en Annemarie, twee tienerdames, speelden 3 duetten voor dwarsfluit en viool.

Bezoekers konden op een bloemblad een wens schrijven en deze in de wensboom hangen. De boodschap was veelal dezelfde;  nog veel van deze middagen en uitstapjes met De Zonnebloem te mogen meemaken en dank aan alle vrijwilligers en sponsors voor dit geweldige feest.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk