Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Succesvolle en gezellige verkoop handwerkmiddagen

Donderdag 14 en 21 november jl. waren er weer twee Handwerkverkopen van De Zonnebloem Leusden.

Een uur na aanvang kwam ik in De Til samen met een onbekende vrouw. Ze kwam enthousiast over en begon mij te vertellen dat ze naar iets zocht op Facebook over Quilten en haar oog toen viel op een advertentie over de verkoop. Ze woont in De Bilt en ging op de fiets 15 km fietsen.

Ik was verbaast over zo'n ontmoeting. Wat bijzonder en dat als binnenkomer. Er werd toch even gevraagd ... "of ik haar echt niet kon". Het was weer een gezellige bijeenkomst. Een iemand ontbrak en dat was Mien, die bleek met een gebroken been thuis te zitten. Vrijwilligster Renee moest eerder weg en had de volste vertrouwen dat ik tot het eind bleef en hielp opruimen. Vanaf 08.15 uur thee en koffie drinken word soms zo onderschat, maar ik hield het vol.

Mijn oog viel alweer op een gebreid poppetje. Een leuke kerstman. Ene Ita uit Leusden bleek die ook al te hebben ontdekt en kocht hem meteen, maar om de kerstsfeer er nog in te houden, blijft deze de 2 middagen in De Til nog de eyecatcher.

Heel gezellig en relaxt werd er opgeruimd en als de klok 2 voor 4 slaat....krijgen we gewoon nog een enthousiaste koper, die uitgebreid komt kijken een week later, maar toch ook vandaag iets wilde aanschaffen.

Van onze speciale verslaggever Jürgen Erik.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk