Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Succesvolle matches gemaakt op Matchbeurs Leusden

Dit jaar heeft Zonnebloem Leusden weer mooie matches gemaakt met ondernemend Leusden.

Matchbeurs Leusden is een sprankelend en spraakmakend evenement waar commercieel en ideëel elkaar ontmoeten. Er wordt gehandeld in diensten, mensen, middelen, kennis en kunde tussen lokale bedrijven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Zinvol zakendoen met gesloten beurzen!

Zonnebloem Leusden heeft dit jaar de volgende matches gemaakt:

 1. Bachstichting, vrijkaartjes voor 5 personen voor de Johannes Passion. Voor vrijwilligers. 26 maart 2020

 

 1. Heilbron , vergaderruimte voor vrijwilligersvergaderingen; Zaal voor ong. 30 personen. We mogen van tevoren komen kijken. Adres: Burg. De Beaufortweg 18, 3833 AG Leusden.

 

 1. Verhoeve Advies : mogen gebruik maken van Lease-auto’s (min. 4); Bieden ons ook helpende handjes en financiële bijdrage voor een uitje.

 

 1. RUPS – interactief non verbaal theater, Half tot heel uur, buitenactiviteit, bv als extra’s bij activiteit

 

 1. Bingospel met kaarten twv ca. € 175. Aangeboden door Jeroen ten Hacke. Mogen aanschafprijs declareren.

 

 1. AFAS gift van € 300, bij voorkeur voor kerstattenties. Mag ook gebruikt worden voor lentegroet of ziekendag.

 

En er zit nog meer in het vat! Daarover later meer.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Winkelen
 • Buitenactiviteiten
 • Bezoekwerk