Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Water voor het goede doel

Zonnebloem Leusden is blij dat Leusdens nieuwste restaurant George Dining in de Korf het stokje van Bras 73 heeft overgenomen.

Zonnebloem Leusden is blij dat Leusdens nieuwste restaurant George Dining in de Korf het stokje van Bras 73 heeft overgenomen.

Eigenaar Alessandro Sciortino zet de traditie met de waterkaraffen van en voor Zonnebloem Leusden voort. De verrassende gerechten op de menukaart kunnen vanaf nu voor maar € 1,50 vergezeld gaan van water uit de Zonnebloemkaraf.

Zonnebloem Leusden kan deze vrijwillige bijdrage prima gebruiken om activiteiten te organiseren voor Leusdenaren met een lichamelijke beperking.

Vanaf oktober 2018 heeft Restaurant Bras 73 aan de Hamersveldseweg de Leusdense Zonnebloemafdeling fantastisch geholpen.

Eigenaars Lex en Karin Hülsenbeck vroegen gasten van hun restaurant een vrijwillige bijdrage van € 1,50 voor een karaf water.

Voor een goed doel en dat was een jaar lang de lokale afdeling van De Zonnebloem Leusden. Het werd een groot succes !

De actie bracht veel geld op. Hiermee werden en worden kosten voor uitjes en overige activiteiten van De Zonnebloem gefinancierd.
Hulde aan alle gasten van Bras 73 en natuurlijk aan alle medewerkers van Bras 73 voor hun inzet.

Ita Verweij

06-36403074
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk