Winnaars Zonnebloem Puzzelverhaal

1e-prijs-3jpg

Winnaressen “Puzzelwedstrijd”

De Zonnebloem afdeling Maarssen is in september gestart met het organiseren van thee- en lunch uitjes voor kleine gezelschappen deelnemers en dit is bijzonder positief ontvangen. Helaas is de uitbraak van de tweede golf van Covid-19 er de oorzaak van dat dit initiatief voorlopig is stop gezet. Wel gaat de afdeling door met het bezorgen van attenties en vaak zit daar iets bij waarmee men een tijdje bezig is, zoals de vorige keer het puzzelverhaal waarin bloemennamen verstopt zaten. Er was een wedstrijd aan verbonden waarbij gevraagd werd een mooie kaart te sturen met daarop het aantal gevonden bloemen en hierop zijn leuke reacties gekomen op prachtige (vaak zelfgemaakte) kaarten. De winnaressen zijn bezocht en kregen een oorkonde en een prijs.

We blijven aandacht houden voor elkaar, hoelang het ook gaat duren.

Wilt u meer weten over de Zonnebloem afdeling Maarssen dan kunt u contact opnemen met Alie Bisschop. Telnr. 0642812303

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?