Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Winnaars Zonnebloem Puzzelverhaal

1e-prijs-3jpg

Winnaressen “Puzzelwedstrijd”

De Zonnebloem afdeling Maarssen is in september gestart met het organiseren van thee- en lunch uitjes voor kleine gezelschappen deelnemers en dit is bijzonder positief ontvangen. Helaas is de uitbraak van de tweede golf van Covid-19 er de oorzaak van dat dit initiatief voorlopig is stop gezet. Wel gaat de afdeling door met het bezorgen van attenties en vaak zit daar iets bij waarmee men een tijdje bezig is, zoals de vorige keer het puzzelverhaal waarin bloemennamen verstopt zaten. Er was een wedstrijd aan verbonden waarbij gevraagd werd een mooie kaart te sturen met daarop het aantal gevonden bloemen en hierop zijn leuke reacties gekomen op prachtige (vaak zelfgemaakte) kaarten. De winnaressen zijn bezocht en kregen een oorkonde en een prijs.

We blijven aandacht houden voor elkaar, hoelang het ook gaat duren.

Wilt u meer weten over de Zonnebloem afdeling Maarssen dan kunt u contact opnemen met Alie Bisschop. Telnr. 0642812303

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?