Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Puzzelplezier met Zonnebloem Maarssen

img4684jpg

In de afgelopen week hebben vrijwilligsters van de Zonnebloem, afd. Maarssen hun deelnemers opnieuw verrast met een leuk presentje, een puzzelboekje en een reep Tony’s Chocolonely van de Wereldwinkel. De reacties waren weer hartverwarmend!
Gedwongen door de Corona regels kunnen we onze gasten nog nauwelijks bezoeken en voorlopig zeker geen activiteiten organiseren. Toch blijven onze vrijwilligsters positief en gericht op aandacht op warmte voor onze  deelnemers.
Door middel van een mooie kaart, telefoontjes, beeldbellen en gesprekjes aan de deur houden ze contact met onze deelnemers. Iedereen heeft merkbaar weer behoefte aan gezelligheid .
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Onze vrijwilligers zetten zich in voor voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Wilt u meer weten, of zich aanmelden als deelnemer of vrijwilliger? Neem dan contact op met Alie Bisschop. Telnr. 0642812303 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?