Puzzelplezier met Zonnebloem Maarssen

img4684jpg

In de afgelopen week hebben vrijwilligsters van de Zonnebloem, afd. Maarssen hun deelnemers opnieuw verrast met een leuk presentje, een puzzelboekje en een reep Tony’s Chocolonely van de Wereldwinkel. De reacties waren weer hartverwarmend!
Gedwongen door de Corona regels kunnen we onze gasten nog nauwelijks bezoeken en voorlopig zeker geen activiteiten organiseren. Toch blijven onze vrijwilligsters positief en gericht op aandacht op warmte voor onze  deelnemers.
Door middel van een mooie kaart, telefoontjes, beeldbellen en gesprekjes aan de deur houden ze contact met onze deelnemers. Iedereen heeft merkbaar weer behoefte aan gezelligheid .
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Onze vrijwilligers zetten zich in voor voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Wilt u meer weten, of zich aanmelden als deelnemer of vrijwilliger? Neem dan contact op met Alie Bisschop. Telnr. 0642812303 

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?