Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloemloterij in de Stichtse Vecht van start

eerste-lot-2jpg

De jaarlijkse loterij van de Zonnebloem in de Stichtse Vecht is van start gegaan door het overhandigen van de eerste loten aan wethouder Hetty Veneklaas door de penningmeester van de afdelingen Maarssen en Breukelen Bert Borgdorff.

 

Loten kopen

Zonnebloemloten kosten twee euro per stuk. Met de opbrengst streeft de Zonnebloem ernaar iedereen met een lichamelijke beperking zonder extra zorgen deel te laten nemen aan de maatschappij en organiseert fantastische activiteiten. Bijvoorbeeld naar de Floriade in 2022.

Als u net als Hetty Veneklaas papieren loten wilt kopen kunt u die telefonisch of per mail bestellen en komen de vrijwilligers van de Zonnebloem daar graag voor bij u langs.

Betaling kan contant of digitaal via een QR code.

Breukelen: marjako@freeler.nl  tel. 06-21986734

Maarssen: zonneborg@gmail.com tel.  06-42812303

 

Online lotenverkoop

Het voordeel van de online loten verkoop is dat u van achter uw PC loten kunt kopen.

Zonder papieren loten, zonder contant geld. U betaalt via iDeal en krijgt de loten direct in uw mailbox.

Ideaal, zeker in deze periode. Belangstellenden kunnen die tot 01 november kopen op www.zonnebloem.nl/loterij.  

 

Trekking

De trekking van de loterij vindt plaats op maandag 08 november 2021. Op www.zonnebloem.nl/loterij kunt u informatie vinden over het prijzenpakket.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?