Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem Maarssen trakteert oranje tompoucen

62d04883-47ea-4f26-bd5b-93e3d7012d50jpg

Vrijwilligers van de Zonnebloem hebben ter ere van de jarige koning hun deelnemers getrakteerd op een oranje tompouce. Medewerkers van de Hema hebben de tompouce verpakt in een feestelijk doosje en deze zijn door een vrijwilliger voorzien van een etiket met de tekst:

‘ De Koning dat bent U. De Zonnebloem is er voor U!’

Feestelijk uitgedost hebben de vrijwillig(st)ers de traktatie bezorgd bij de deelnemers en zelfs soms samen zitten genieten van een tompouce. De reacties van de deelnemers waren enthousiast en hartverwarmend ! Een van de deelneemsters heeft als dank voor al onze vrijwilligers een pot met zonnebloem-stekjes gekweekt.

De jaarlijkse loterij van de Zonnebloem is ook weer van start gegaan. De loten kosten twee euro per stuk. Als u papierenloten wilt kopen kunt u deze telefonisch of per mail bestellen. Een vrijwilliger bezorgt de loten dan graag bij u thuis.  
Contact zonneborg@gmail.com  tel. 06-42812303.

U kunt ook online loten kopen. Belangstellenden kunnen die tot 01 november kopen op www.zonnebloem.nl/loterij.

Met de opbrengst streeft de Zonnebloem ernaar iedereen met een lichamelijke beperking zonder extra zorgen deel te laten nemen aan de maatschappij en organiseert mooie activiteiten. Bijvoorbeeld naar de Floriade in 2022.
Wilt u meer weten over de Zonnebloem Afdeling Maarssen neem dan contact op met Alie Bisschop tel. 06-42812303 of bezoek onze website www.zonnebloem.nl/maarssen.

 

 

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?