Zonnebloemers weer samen op het terras

74059a5f-9c26-443e-996d-c5957706b4cejpg

De vrijwilligers van de Zonnebloem afdeling Maarssen, brengen deze week voor de 16de keer in de corona periode een attentie bij hun deelnemers en dat gaat vaak gepaard met een praatje of een bezoekje. Steevast wordt er gevraagd naar de start van activiteiten want het is duidelijk dat de deelnemers niet alleen de uitjes, maar ook elkaar missen. Heel voorzichtig doen we dan ook een stapje in die richting; met kleine groepjes bezoeken we een horecagelegenheid in de buurt.

Afgelopen maand zijn groepjes van 5 tot 7 personen in Bisonspoor samengekomen en vaak was het een weerzien na meer dan een jaar. Niet alleen de deelnemers, maar zeker ook de vrijwilligers zijn blij dat dit nu mogelijk is.

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?