Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst 13 januari 2023

1jpg

GRACHTENKOOR MET ZONNEBLOEM ZINGEND HET NIEUWE JAAR IN

 

Afgelopen Vrijdag zongen 70 deelnemers van de Zonnebloem Maarssen in de Open Hof het nieuwe jaar tegemoet.

Het Grachtenkoor Maarssen zorgde met een aantal liederen voor de ‘warming up’.

Daarna vermengde de dames en heren van het koor zich onder de luisteraars, en zo ontstond een groot koor.

Ze zongen onder andere  een Amsterdamse medley, de bekende nummers,

iedereen kende de tekst. ‘Zo word ik er nóg blijer van’, zei een van de koorleden, alle anderen knikten instemmend.

De luid zingende Zonnebloemers  hadden nog wel uren door willen zingen.

De dirigent van het koor, de heer Colijn Buis begeleidde het zingen op de piano.

Voor de Zonnebloem Maarssen was het de eerste van een serie bijenkomsten in het nieuwe jaar.

Het nieuwe jaar zingend beginnen zou wel eens een traditie kunnen worden bij de Zonnebloem.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Hans de Wit

0346-562051 / 06-53344267
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?