foto-rolstoelwandeling-1jpg

Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Dat geldt uiteraard ook voor de afdeling Meerssen/Rothem/Ulestraten. Met een gezellige groep vrijwilligers zetten wij ons in voor mensen met een lichamelijke beperking vanaf 18 jaar.

Iedereen heeft behoefte aan gezelschap. Maar als je een lichamelijke beperking hebt, ben je misschien wel vaker (alleen) thuis dan je zou willen. De vrijwilligers van onze afdeling komen graag langs voor een kop koffie of om samen met jou op pad te gaan. Daarnaast organiseren we ook verschillende activiteiten. Grotere activiteiten in de Stip en daarnaast activiteiten voor kleinere groepen (theater, concerten etc.).

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je je aanmelden als deelnemer of als vrijwilliger? Neem dan contact met ons op. (Mariëlle van Hooren: 0648763499 mariellevanhooren@hotmail.com; of Tiny Maenen: 0648048111 tiny.maenen@ziggo.nl)

 

Lilian Franssen-Peeters

0651902489
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Evenementen en festivals
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken