Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Ervaringen

16 november 2019

17 oktober 2019

14 september 2019

2 september 2017

Dit jaar verzorgt door de Linge Revue. De Linge Revue bestaat uit een komisch en muzikaal duo dat samen met een zangeres een show presenteert met maar één doel: ouderen een glimlach bezorgen".

4 augustus 2017

Vrijdag 4 augustus zijn wij met onze gasten en vrijwilligers naar Avifauna geweest in Alphen a/d Rijn.

2 augustus 2017

Op bezoek bij Bart en Ria Vlooswijk.

10 mei 2017

Woensdag 10 mei 2017 zijn we rond 14.00 uur weer voor de 1ste keer  gaan rolstoel wandelen met 12 gasten 

5 april 2017

Woensdag 5 april zijn wij met 47 gasten en 12 vrijwilligers te gast geweest bij Frank Theunissen eigenaar van Eetcafé De Posthoorn.

11 maart 2017

Vrijdag 11 maart werd weer een lente lunch georganiseerd door de Zonnebloem afd. Montfoort/ Linschoten in de grote zaal van het Antonius Hof.

27 januari 2017

Op uitnodiging van Zonnebloem regio Lek en IJssel zijn wij naar Werkhoven geweest waar het doldwaze toneelstuk Festival der Fantasten werd opgevoerd.

19 december 2016

Ook dit jaar zijn wij weer ingeloot voor het Jumbo diner, een 3 gangen diner voor 10 personen dat gratis wordt aangeboden door de Jumbo.

15 december 2016

Bezoek aan Intratuin IJsselstein

19 november 2016

Tijdens de jaarlijkse herfstbingo hebben ruim 100 gasten weer genoten!

7 september 2016

Tijdens de zomermaanden op woensdagmiddag, als het mooi weer is gaan we met maximaal 15 gasten rolstoel wandelen.

3 september 2016

Zaterdag 3 september vond de jaarlijkse ontmoetingsdag van de Zonnebloem plaats in de grote zaal van het Antoniushof te Montfoort.

20 augustus 2016

Op zaterdag 20 augustus stonden wij weer met onze Zonnebloemkraam op de jaarmarkt.

28 juli 2016

Kerseneten met de Scootmobiel- en rolstoelclub bij Vlooswijk

20 april 2016

We waren met 53 gasten en ± 12 vrijwilligers te gast bij Frank Theunissen, eigenaar van Eetcafé De Posthoorn.Samen met Bets van Schaik had Frank weer een heel mooi programma in in elkaar gezet.

11 maart 2016

We hebben mijn zijn allen genoten van een heerlijke lentelunch.

12 februari 2016

Wij zijn met totaal 40 Zonnebloem gasten en vrijwilligers naar de toneelvoorstelling “EEN GEKKENHUIS IN HET ZIEKENHUIS” geweest die ons werd aangeboden door het Regiobestuur.

15 december 2015

Wij zijn met totaal 60 Zonnebloem gasten en vrijwilligers uit Montfoort/Linschoten naar de kerstshow geweest bij de Bosrand in Woerden

14 november 2015

Tijdens de jaarlijkse herfstbingo hebben 100 gasten weer genoten.

29 september 2015

Bezoek Zonnebloem afd. Montfoort/Linschoten aan het Cobra Museum in Amstelveen.

22 augustus 2015

Succesvolle jaarmarkt

29 juli 2015

Kerseneten bij de kersenboomgaard van de Familie Vlooswijk.

22 juli 2015

Te gast bij Familie Koetje.

17 juni 2015

De eerste rolstoelwandeling van 2015.

20 april 2015

Lions vakantieweek in Elsloo van 20 april t/m 25 april.

18 maart 2015

Lentelunch in het Antonius Hof.

4 maart 2015

Middag met zang en optreden van Michel Coenen.

Elianne van Hofwegen

06-37460933
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk