Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het ándere bedrijfsuitje naar Blijdorp

img-20191107-wa0011jpg


Donderdag 7 november vertrokken 6 auto’s naar dierentuin Blijdorp in Rotterdam. Aan boord 16 gasten, 1 verpleegkundige en 6 vrijwilligers. Het bedrijf FugroNL Services BV had zich via het Nat. Bureau aangemeld om onze gasten een gezellige middag te bezorgen. Bij aankomst, rond 1 uur, werden de gasten bij de auto’s opgehaald met een rolstoel. Tijdens de koffie met gebak werd er al volop met elkaar kennis gemaakt. Hans, de contactpersoon van Fugro, vertelde in het kort waar Fugro voor staat. Over de hele wereld houdt dit bedrijf zich o.a. bezig met grondonderzoek. Ook waar heipalen geslagen worden, is Fugro in beeld. Daarna hield Hélène Duijvesteijn een welkomstwoord en vertelde het een en ander over De Zonnebloem. Om 2 uur ging de hele groep naar het Oceanium. Hier was het goed verblijven, ook al omdat het buiten nog regende. In dit overdekte waterwerelddeel maakten we een reis over de zeebodem en langs kustgebieden. We zagen haaien, zeeschildpadden en vele vissen, evenals roggen, zeeleeuwen en pinguïns. Hierna was er nog tijd om buiten rond te kijken naar de poolvos, de ijsbeer en de buffels. De tijd was te kort om nog verder te gaan. Om 4 uur werd er nog een drankje geserveerd met een warm hapje. Iedereen, zowel onze gasten als begeleiding van Fugro, hebben genoten van deze middag. Na een dankwoordje van Hélène werden de gasten, na het maken van een groepsfoto, weer bij de auto’s gebracht. Daar werd afscheid genomen van de mensen van Fugro, die onze afdeling een heerlijke middag bezorgd hebben.
Hélène Duijvesteijn

Maria van Paassen

0174-881981
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken