Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pepernoten en Kruidnoten test 2022

13 november t/m 5 december 2022

Het is intussen een traditie geworden! Ook dit jaar gaan we weer uitgebreid testen waar we de lekkerste pepernoten en kruidnoten kunnen vinden in Nieuwerkerk!

Op 16 november gaan we met een hele grote groep Zonnebloem deelnemers, natuurlijk met een kopje koffie erbij, weer testen in de mooie recreatiezaal van Dianthus. We hebben diverse winkels en bakkers in Nieuwerkerk aan den IJssel weer bereid gevonden om ons voldoende lekkers te geven om te testen, dus we zijn erg benieuwd wie zich dit jaar de winnaar mag noemen! Natuurlijk zijn eigenlijk alle pepernoten en kruidnoten heerlijk, maar smaken verschillen nou eenmaal!  De winnaars zullen we zoals gebruikelijk weer bekendmaken in een persbericht, op onze website en op Facebook, maar de echte winnaars zijn natuurlijk onze gasten, die we een smakelijke en gezellige ochtend toewensen!! 

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk, de zaal zit intussen al helemaal vol!! 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken