Weet wat je eet - uitgesteld!

25 mei 2022 van 10:30 - 11:30 uur

Vandaag kregen we bericht dat de recreatiezaal van Dianthus niet beschikbaar is a.s. woensdag voor deze activiteit. Spijtig genoeg moeten we deze daarom afzeggen!

Een gezonde geest in een gezond lichaam. Zo makkelijk gezegd, maar voor veel van onze deelnemers niet zo eenvoudig.

Onze deelnemers hebben vaak gezondheidsproblemen. Goede voeding is dan zeer belangrijk. Deze voeding moet vaak aangepast zijn aan de medicijnen, de allergiën en de ziekteverschijnselen. Iedereen is anders. Je bent dan ook niet geholpen met een algemene regel van dit of dat is niet goed voor je.  

Daarbij komt, dat de kwaliteit van leven ook met zich mee brent dat je lekker eet. Wat is dan mooier dan gezond en lekker te eten enerzijds en werken aan je gezondheid anderzijds. Wij hebben Laura van Linden, diëtiste bij Fit for Foodies bereid gevonden om hierover wat te vertellen.

Natuurlijk zorgen wij voor koffie, thee en wat lekkers erbij (voor degenen die dat durven onder het toeziend oog van een diëtiste. Wil je erbij zijn, geef je dan op aan je vrijwilliger. De activiteit is gratis.

Voor iedere activiteit van ons geldt: heb je verkoudheids verschijnselen: dan blijf je thuis en meld je je af. 

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken