Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

16 november 2022

Het is ieder jaar weer opnieuw een druk bezochte activiteit: de jaarlijkse pepernoten-en kruidnotentest van de Zonnebloem afd. Nieuwerkerk a/d IJssel.

31 augustus 2022

Een terugkerende activiteit bij ons in de zomermaanden. De Zonnebloem koffietest.

25 augustus 2022

Een boottocht met de Zonnebloem, ja daar krijg je onze deelnemers wel enthousiast voor.

23 augustus 2022

De resultaten van de koffietest blijven binnenkomen. Het is natuurlijk ook prima weer om als vrijwilliger je gast mee te nemen voor een kop koffie, thee of wat dan ook.

29 juli 2022

Op een zonnige vrijdagmiddag hadden onze deelnemers en vrijwilligers allemaal ijsvrij.

27 juli 2022

Tegenvallend weer houdt de Zonnebloem niet tegen om een Picknick door te laten gaan.

7 juli 2022

Onze Zonnebloem afdeling heeft de Expo Gouda Maakt bezocht.

29 juni 2022

Een aantal vrijwilligers ging met hun gasten picknicken.

24 mei 2022

Deel 2 van de vrijheidslunch was in restaurant Brasserij de Berg in Nieuwerkerk aan den IJssel.

6 mei 2022

Afgelopen vrijdag was het dan eindelijk zo ver, de vrijheidslunch.

14 april 2022

De Zonnebloem is opgericht om zieken te bezoeken. Onze vrijwilligster Kelly nam dat dit keer letterlijkl

6 april 2022

De Zonnebloem had Rob Belterman uitgenodigd om een selectie van zijn foto's te laten zien van vogels in de omgeving van Nieuwerkerk aan den IJssel

18 maart 2022

Een prachtige muziek voorstelling waar we werden teruggenomen naar de tijd van de grootste jazz zangeressen.

16 maart 2022

De Zonnebloem organiseerde sinds lange tijd weer een ouderwetse bingo.

26 januari 2022

Onze vrijwilligster Yvonne bezocht haar gasten met een lekker gebakje.

17 december 2021

Wij hebben dankzij tuincentrum van der Spek in Zevenhuizen al onze deelnemers kunnen voorzien van een leuke kerstattentie

15 november 2021

Inmiddels zijn er diverse deelnemers die met hun vrijwilliger de Kerstshow hebben bezocht.

3 november 2021

Voor al weer de derde keer organiseerde onze afdeling weer de ultieme Nieuwerkerkse Pepernoten en Kruidnoten Test.

28 oktober 2021

Na lange tijd was het dan toch weer een bijeenkomst met de vrijwilligers, waar we de gang van zaken weer eens konden doornemen.

7 oktober 2021

Ieder jaar aan het begin van de herfstperiode presenteren de meeste bierbrouwerijen een bockbier.

6 oktober 2021

De Zonnebloem Nieuwerkerk werd uitgenodigd voor een rondleiding in de Orchideeënkas van de Gebroeders Van Erkel.

29 september 2021

Onze deelnemers en vrijwilligers genoten van een feestelijke dag in Avifauna.

29 juli 2021

Wij hebben mooie koeltassen gekregen van de Zonnebloem waarmee we leuk kunnen picknicken.

1 juli 2021

Van alle kanten komen nu berichten binnen van vrijwilligers die met hun gasten de koffie in de omgeving van Nieuwerkerk hebben getest.

23 juni 2021

Ja, we mochten weer op pad met onze deelnemers!

3 april 2021

Onze vrijwilligers brachten ook dit jaar aan onze deelnemers een leuke Paasattentie. Dit jaar was het een Paasstol, beschikbaar gesteld door supermarkt Plus Wensveen.

27 januari 2021

Een leuk pakket om de lockdown mee door te komen, zeker nu de avondklok ook is ingesteld.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

25 december 2020

Wij hebben onze deelnemers en vrijwilligers opgeroepen foto's toe te sturen waaruit blijkt wat voor hen Kerst betekent.

18 december 2020

Onze afdeling heeft kerstlichtjes bezorgd bij onze deelnemers én vrijwilligers

1 december 2020

De Nieuwerkse afdeling van de Lions schonk de deelnemers van de Nieuwerkerkse Zonnebloem chocoladeletters

1 december 2020

Vandaag organiseerden wij onze eerste ledenvergadering.

23 november 2020

We konden het toch niet laten om onze deelnemers van echte Nieuwerkerkse Pepernoten en Kruidnoten te laten smullen.

31 augustus 2020

In de maand augustus hebben vrijwilligers en gasten van de afdeling Nieuwerkerk en Moordrecht de cappuccino in de Zuidplas getest.

21 juli 2020

Nadat we maanden niet met onze deelnemers op pad konden, was het fijn om elkaar weer te zien.

20 mei 2020

De vierde en laatste ronde is gespeeld. De antwoorden zijn ingeleverd. Hoewel deze ronde het moeilijkste was, waren er een paar die alles goed hadden.

13 mei 2020

Het aantal deelnemers groeit met de week. Het is ook leuk allerlei vragen van ons dorp te beantwoorden. Alle weggezakte feitjes komen zo weer boven.

6 mei 2020

Ook in de tweede ronde hadden we weer een flink aantal inzendingen.

1 mei 2020

De eerste ronde leverde drie deelnemers op die slechts één fout in de antwoorden hadden. Deze drie hebben allen een prijzenpakket ontvangen.

21 februari 2020

Vrijwilligers die 10, 25 en 40 jaar bij de afdeling betrokken zijn, hebben bij de ledenvergadering een bijbehorend insigne ontvangen.

15 februari 2020

Van mijn school kreeg ik de opdracht om maatschappelijke stage te doen bij een organisatie of instelling.

17 januari 2020

Afgelopen vrijdag, 17 januari kwamen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel bijeen bij restaurant Perron aan de Kerklaan.

11 december 2019

Afgelopen woensdag, 11 december verzamelden zich om tien uur zo’n dertig deelnemers aan de Zonnebloem bij de recreatiezaal van verzorgingscentrum Dianthus.

14 november 2019

Kerstinspiratie doe je natuurlijk op bij een gezellige kerstmarkt.

6 november 2019

Woensdag, 6 november testte de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk de kwaliteit van de pepernoten en kruidnoten die in Nieuwerkerk aan den IJssel bij de supermarkten en bakkers gekocht kunnen worden.

17 oktober 2019

Afgelopen 17 oktober verzorgde Jolanda van der Maas van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van de Zuidplas tijdens onze ledenvergadering een workshop.

2 oktober 2019

Op woensdag 2 oktober bezocht de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel, een orchideeënkwekerij aan de 2e Tochtweg te Nieuwerkerk aan den IJssel.

8 mei 2019

Afgelopen woensdag, 8 mei was een geweldig ervaring.

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken