Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

29 juli 2021

Wij hebben mooie koeltassen gekregen van de Zonnebloem waarmee we leuk kunnen picknicken.

1 juli 2021

Van alle kanten komen nu berichten binnen van vrijwilligers die met hun gasten de koffie in de omgeving van Nieuwerkerk hebben getest.

23 juni 2021

Ja, we mochten weer op pad met onze deelnemers!

3 april 2021

Onze vrijwilligers brachten ook dit jaar aan onze deelnemers een leuke Paasattentie. Dit jaar was het een Paasstol, beschikbaar gesteld door supermarkt Plus Wensveen.

27 januari 2021

Een leuk pakket om de lockdown mee door te komen, zeker nu de avondklok ook is ingesteld.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

26 januari 2021

Wij vragen onze bestuursleden waarom zij vrijwilligers bij de Zonnebloem zijn en hoe ze hun rol beleven.

25 december 2020

Wij hebben onze deelnemers en vrijwilligers opgeroepen foto's toe te sturen waaruit blijkt wat voor hen Kerst betekent.

18 december 2020

Onze afdeling heeft kerstlichtjes bezorgd bij onze deelnemers én vrijwilligers

1 december 2020

De Nieuwerkse afdeling van de Lions schonk de deelnemers van de Nieuwerkerkse Zonnebloem chocoladeletters

1 december 2020

Vandaag organiseerden wij onze eerste ledenvergadering.

23 november 2020

We konden het toch niet laten om onze deelnemers van echte Nieuwerkerkse Pepernoten en Kruidnoten te laten smullen.

31 augustus 2020

In de maand augustus hebben vrijwilligers en gasten van de afdeling Nieuwerkerk en Moordrecht de cappuccino in de Zuidplas getest.

21 juli 2020

Nadat we maanden niet met onze deelnemers op pad konden, was het fijn om elkaar weer te zien.

20 mei 2020

De vierde en laatste ronde is gespeeld. De antwoorden zijn ingeleverd. Hoewel deze ronde het moeilijkste was, waren er een paar die alles goed hadden.

13 mei 2020

Het aantal deelnemers groeit met de week. Het is ook leuk allerlei vragen van ons dorp te beantwoorden. Alle weggezakte feitjes komen zo weer boven.

6 mei 2020

Ook in de tweede ronde hadden we weer een flink aantal inzendingen.

1 mei 2020

De eerste ronde leverde drie deelnemers op die slechts één fout in de antwoorden hadden. Deze drie hebben allen een prijzenpakket ontvangen.

21 februari 2020

Vrijwilligers die 10, 25 en 40 jaar bij de afdeling betrokken zijn, hebben bij de ledenvergadering een bijbehorend insigne ontvangen.

15 februari 2020

Van mijn school kreeg ik de opdracht om maatschappelijke stage te doen bij een organisatie of instelling.

17 januari 2020

Afgelopen vrijdag, 17 januari kwamen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel bijeen bij restaurant Perron aan de Kerklaan.

11 december 2019

Afgelopen woensdag, 11 december verzamelden zich om tien uur zo’n dertig deelnemers aan de Zonnebloem bij de recreatiezaal van verzorgingscentrum Dianthus.

14 november 2019

Kerstinspiratie doe je natuurlijk op bij een gezellige kerstmarkt.

6 november 2019

Woensdag, 6 november testte de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk de kwaliteit van de pepernoten en kruidnoten die in Nieuwerkerk aan den IJssel bij de supermarkten en bakkers gekocht kunnen worden.

17 oktober 2019

Afgelopen 17 oktober verzorgde Jolanda van der Maas van het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP) van de Zuidplas tijdens onze ledenvergadering een workshop.

2 oktober 2019

Op woensdag 2 oktober bezocht de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel, een orchideeënkwekerij aan de 2e Tochtweg te Nieuwerkerk aan den IJssel.

8 mei 2019

Afgelopen woensdag, 8 mei was een geweldig ervaring.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken