Zonnebloem Kerstactie

20201jpg

Onze afdeling heeft kerstlichtjes bezorgd bij onze deelnemers én vrijwilligers

In deze donkere dagen wilde onze afdeling toch nog een lichtje brengen bij onze deelnemers en de vrijwilligers. De Zonnebloem organiseert rond de feestdagen normaal gesproken tal van activiteiten. Helaas kunnen die nu niet doorgaan. Dat is natuurlijk vervelend voor onze deelnemers, maar ook voor de vrijwilligers. Zij verheugen zich allemaal op het gezellig samenzijn. Dat het niet door kan gaan is echt een gemis. 

Daarom heeft het bestuur er voor gezorgd dat iedereen een lichtje kreeg bezorgd in de vorm van een ster. Het kaarstje in stemmig kerst rood. Met dank natuurlijk van enkele vrijwilligers die de bezorging aan iedereen voor hun rekening nam.

We verzuchten steeds, veel kan niet vanwege corona. Maar gelijktijdig realiseren we ons toch dat het belangrijkste wel kan. Aandacht voor elkaar. Die boodschap zat natuurlijk achter het presentje. Met een welgemeend, FIJNE FEESTDAGEN (ondanks alles).

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken