Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsbijeenkomst

dsc09796jpg

Afgelopen vrijdag, 17 januari kwamen de vrijwilligers van de Zonnebloem, afdeling Nieuwerkerk aan den IJssel bijeen bij restaurant Perron aan de Kerklaan.

De bijeenkomst was vooral bedoeld om het jaar feestelijk in te luiden. Immers de Nieuwerkerkse afdeling van de Zonnebloem bestaat 40 jaar.

Namens de gemeente kwam wethouder Daan de Haas, die naast mooie woorden over vrijwilligers in het algemeen en vrijwilligers van de Zonnebloem in het bijzonder, ook bloemen en een cheque meebracht.

De bloemen werden met dank in ontvangst genomen door Koosje van Bruchem, die als vrijwilliger al 40 jaar bij de afdeling is betrokken. De cheque kwam uiteraard terecht bij de penningmeester Peter de Kloe.

Voorzitter Alex Wijnhold vertelde dat de activiteiten in het nieuwe jaar vooral in het teken zullen staan van het feestjaar. Activiteiten die momenteel worden voorbereid zijn een optreden van Marjolein Meijers (bekend van de Berini’s), een lunch in het teken van de bevrijding en een boottocht over de Linge.

UIteraard zal  het bestuur hierover in de komende Ledenvergadering meer informatie over geven. Vrijwilligers krijgen tijdig bericht, zodat zij hun gasten kunnen informeren.

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken