Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Zonnebloem proeft peper-en kruidnoten!

img-20221116-wa0001jpg

Het is ieder jaar weer opnieuw een druk bezochte activiteit: de jaarlijkse pepernoten-en kruidnotentest van de Zonnebloem afd. Nieuwerkerk a/d IJssel.

In de recreatiezaal van Dianthus werd er volop geproefd, gewikt, gewogen, opnieuw geproefd, overlegd en aansluitend een cijfer gegeven.

De middenstand van Nieuwerkerk had de pepernoten en kruidnoten gratis beschikbaar gesteld. Onder het genot van een kopje koffie ontstond er al snel een gezellige sfeer. Van iedere bakker of supermarkt werd er met grote zorgvuldigheid een aantal pepernoten en kruidnoten geproefd. Het blijft natuurlijk een persoonlijke smaak, maar uiteindelijk rolden er na een zorgvuldige puntentelling toch winnaars uit. Bij de kruidnoten bleek supermarkt Jumbo met een miniem puntenverschil de winnaar, op de voet gevolgd door bakker Klootwijk en bakker Ammerlaan. Bij de pepernoten ging Albert Heijn met de eer strijken met in het kielzog bakker Ammerlaan en supermarkt Plus. Na afloop gingen de gasten met een volle buik huiswaarts. Wij kunnen weer terugkijken op een succesvolle activiteit! Met dank aan de sponsoren en vrijwilligers die deze activiteit mogelijk hebben gemaakt!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken