De Zonnebloem proeft peper-en kruidnoten!

img-20221116-wa0001jpg

Het is ieder jaar weer opnieuw een druk bezochte activiteit: de jaarlijkse pepernoten-en kruidnotentest van de Zonnebloem afd. Nieuwerkerk a/d IJssel.

In de recreatiezaal van Dianthus werd er volop geproefd, gewikt, gewogen, opnieuw geproefd, overlegd en aansluitend een cijfer gegeven.

De middenstand van Nieuwerkerk had de pepernoten en kruidnoten gratis beschikbaar gesteld. Onder het genot van een kopje koffie ontstond er al snel een gezellige sfeer. Van iedere bakker of supermarkt werd er met grote zorgvuldigheid een aantal pepernoten en kruidnoten geproefd. Het blijft natuurlijk een persoonlijke smaak, maar uiteindelijk rolden er na een zorgvuldige puntentelling toch winnaars uit. Bij de kruidnoten bleek supermarkt Jumbo met een miniem puntenverschil de winnaar, op de voet gevolgd door bakker Klootwijk en bakker Ammerlaan. Bij de pepernoten ging Albert Heijn met de eer strijken met in het kielzog bakker Ammerlaan en supermarkt Plus. Na afloop gingen de gasten met een volle buik huiswaarts. Wij kunnen weer terugkijken op een succesvolle activiteit! Met dank aan de sponsoren en vrijwilligers die deze activiteit mogelijk hebben gemaakt!

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken