Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilarissen gehuldigd

20200220202711jpg

Vrijwilligers die 10, 25 en 40 jaar bij de afdeling betrokken zijn, hebben bij de ledenvergadering een bijbehorend insigne ontvangen.

Simon de Jong, de voorzitter van ons regio bestuur Gouwe IJssel was gekomen om mooie woorden toe te spreken, de insignes uit te reiken en een mooie bos bloemen uit te reiken.

Tijdens de vergadering werd ook afscheid genomen van de secretaris Thelma van Triet. Zij was 13 jaar secretaris, hetgeen volgens de regelementen eigenlijk een jaar te lang was. In dat extra jaar hebben we wel een nieuwe secretaris gevonden, die door Thelma is ingewerkt. Met een applaus van de vergadering werd Irma Luijendijk als secretaris geinstalleerd.

Verdere onderwerpen waren de jaarrekening van 2019 die de penningmeester Peter de Kloe toelichtte. Ook de cijfers van het bezoekwerk werden door Nel de Groot belicht. Tot slot belichtte de voorzitter nog de activiteiten van de afgelopen tijd en de komende activiteiten.

Na afloop van de vergadering was er een borrel, waar de aanwezige gasten nog lang over allerlei Zonnebloem zaken spraken. Zoals een vrijwilliger zei: "het was ouderwets gezellig" en zij kon het weten.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken