Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Chocoladeletteractie met de Lions

20201123jpg

De Nieuwerkse afdeling van de Lions schonk de deelnemers van de Nieuwerkerkse Zonnebloem chocoladeletters

Wij schakelde daarom een inpakpiet in die alle letters netje inpakte. Geen Sinterklaas presentje is natuurlijk compleet zonder een gedichtje. Onze rijmpiet maakte het volgende gedicht en stopte dat in het pakketje:

"Beste gast van de Zonnebloem,

Na de verrassing met de kruid- en pepernoten, waarvan u vast heel erg heeft genoten, 

Heeft de Sint nog een aardigheidje voor onze gasten, dat niet door de schoorsteen, maar wel door de brievenbus paste,

Namens de Zonnebloem en hun Lions vrienden, deze lekkernij, omdat onze gasten dat echt verdienden,

Wij hopen dat u zult genieten van de heerlijkheid, en dat er snel een einde komt aan de Coronatijd.

En dat wij u weer persoonlijk mogen begroeten volgend jaar, want de Zonnebloem staat nog steeds, altijd voor u klaar!

Groeten van de Sint & Zonnebloem Piet"

Een aantal vrijwilligers had zich aangemeld om als bezorgpiet langs te gaan bij onze deelnemers. In de dagen voor Sinterklaas krijgen al onze deelnemers deze lekekrnij overhandigd. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken