Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Heel Nieuwerkerk Bakt 2019

img-20190508-wa0006jpg

Afgelopen woensdag, 8 mei was een geweldig ervaring.

Ik ben nu een jaar voorzitter van de afdeling Nieuwerkerk. In het afgelopen jaar heb ik tal van geweldige activiteiten voorbij zien komen. Natuurlijk de bootreis over de Vecht, maar ook een pepernotenproeverij, de film in Zoetermeer, kerststukjes maken, een bezoek aan de kerstmarkt van Intratuin, de Bingomiddag. Allemaal activiteiten waar zowel de gasten als de vrijwilligers van hebben genoten.

Deze keer was echter wel een bijzonder evenement, om meerdere redenen:

De unieke locatie. Een automuseum vol met historische auto's en motoren. Beschikbaar gesteld door Willy van der Dussen, die al lange tijd vrijwilliger bij de Zonnebloem is.

De diverse lekkernijen. De vrijwilligers hebben geweldig hun best gedaan en voor de gasten heerlijke dingen meegenomen. Taart, quiche, pannekoeken, sandwiches, gehaktbrood, te veel om op te noemen en ruim voldoende voor alle gasten en vrijwilligers! 

De verrassing tot slot! Gasten die dat wilden, konden op de foto met een historische auto. Deze foto's printen we uit en de vrijwilliger die de gast bezoekt zal deze aan de gast afgeven.

De reacties van gasten. Daar waar je het voor doet, de enthousiaste reacties van de gasten toen ze weer naar huis werden gebracht. "Een feestje" zo noemde iemand het, een ander vroeg "kan dit elk jaar georganiseerd worden?". Dat eerste was zeker het geval, dat laaste staat wel zo in de planning. In ieder geval: volgende maand 26 juni organsiseren we dit nogmaals voor de gasten die er nu niet bij konden zijn.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken