Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pepernoten en Kruidnoten actie 2020

20202311jpg

We konden het toch niet laten om onze deelnemers van echte Nieuwerkerkse Pepernoten en Kruidnoten te laten smullen.

Vrijwilligers van de afdeling brachten aan al onze deelnemers een mooie zak pepernoten en een zak kruidnoten. Deze actie was mogelijk dankzij bakker Ammerlaan, die deze in de winkel op Dorrestein verkoopt. 

Uit voorgaande tests kwamen deze lekkernijen steevast als heel lekker naar voren. Maar eerlijk is eerlijk, volgens deze eerdere tests vonden onze deelnemers, alle pepernoten en kruidnoten uit Nieuwerkerk heerlijk. 

Van de MultiVlaai winkel in de Reigerhof ontvingen we nog leuke bekers en potjes, gevuld met strooigoed. Die hebben we zoveel mogelijk verdeeld over de deelnemers. Alleen hadden we er dit keer niet genoeg om deze aan alle deelnemers te geven. 

Voor de deelnemers was het bezoekje van een vrijwilliger met alle lekkernijen een leuke verrassing die ze zeer op prijs stelden. Want, zo zei één van de deelnemers: "Het is wel stil zo vanwege de corona. Je ziet niemand en je kan ook nergens heen". 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken