Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Thuis Quiz, tweede ronde

kerkjpg

Ook in de tweede ronde hadden we weer een flink aantal inzendingen.

Diverse nieuwe deelnemers hebben zich voor de Thuis Quiz aangemeld. En dat is prima, want je hoeft niet elke week meegedaan te hebben om deel te nemen aan de Thuis Quiz. 
 
Hieronder zijn de antwoorden op de vragen. Overigens ook dit keer was er niemand die alles goed had. Dat is ook helemaal niet belangrijk. Het deelnemen op zich is belangrijk! Maar, zoals één van de deelnemers die in de prijzen viel: "wat leuk dat de Zonnebloem nu toch iets organiseert waarvoor je je huis niet uit hoeft."
 
Antwoorden Thuis Quiz: 
1. Nieuwerkerk heeft 6 kerken.
2. In 2010 werd Nieuwerkerk onderdeel van de gemeente Zuidplas
3. Nieuwerkerk is in de 13e eeuw ontstaan
4. Angela Visser werd in 1989 Miss Universe
5. Jandino Asporaat woont in de wijk Esse Zoom, Hij is bekend van televisie 
    en films.
6. De beroemdste weerman van Nieuwerkerk is Leen de Koning
7. Leontien van Moorsel heeft de Tour de France gewonnen. Zij woont al 
    weer enige tijd in Nieuwerkerk aan den IJssel
 
Er was één deelnemer die de meeste vragen goed had. Zij heeft de prijs hiervoor inmiddels uitgereikt gekregen.
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken