Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Eerste Online Ledenvergadering

online-ledenvergaderingjpg

Vandaag organiseerden wij onze eerste ledenvergadering.

We hebben lang gehoopt dat we de najaarsvergadering waarin we ondermeer de begroting vaststellen voor het volgende jaar, normaal konden laten doorgaan. Dit bleek echter niet mogelijk vanwege de corona. 

Met enige opstart moeilijkheden, zoals weigerende camera's en luidsprekers, lukte het toch aardig iedereen die zich had aangemeld in de virtuele vergadering te krijgen.

We bespraken het afgelopen jaar, de problemen waar we tegenaan zijn gelopen en de leuke dingen die er ook zijn geweest. Uitgebreid stonden we stil bij de tussentijdse financiële verantwoording door onze penningmeester en de begroting van volgend jaar. Er zijn tal van activiteiten gepland waarvoor volgens de begroting voldoende dekking is. We zullen hierbij teruggrijpen op zaken die we voorgaande jaren met succes hebben georganiseerd. Tevens is er ook financiële ruimte om activiteiten te organiseren die volgend jaar toevallig op ons pad komen.

De volgende vergadering staat gepland op dinsdag 23 februari 2020 om 15.00 uur. We hopen dat we dan een grote groep vrijwilligers mogen verwelkomen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken