Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Zonnebloem Cappuccino test

meer-genietenjpg

In de maand augustus hebben vrijwilligers en gasten van de afdeling Nieuwerkerk en Moordrecht de cappuccino in de Zuidplas getest.

De bedoeling van de test was om onze deelnemers een kleinschalige activiteit aan te bieden, dicht bij huis. Zodat rekening houdend met de bijzondere tijd door de Corona, onze deelnemers met hun vrijwilliger er op uit konden.

De afdeling Nieuwerkerk vond de cappuccino die Bakker Klootwijk in de Reigerhof serveerde het lekkerste. De afdeling Moordrecht testte de cappuccino van Meer Genieten in de Dorpsstraat 35 in Moordrecht als beste. Beide winnaars behaalden een gelijk aantal punten, dus zijn zij beiden de winnaar van de ultime Zonnebloem Cappuccino test 2020!

De cappuccino die onze deelnemers en vrijwilligers voor deze test elders dronken werden overigens allemaal als goed beoordeeld. Een test is een moment opname en of je een cappuccino lekker vindt, is zeer persoonlijk. Zoals een deelnemer ook zei: "of er een figuurtje op de melk zit vind ik niet belangrijk, wel of er een lekker koekje bij zit". Een andere opmerking van een deelnemer was: "een cappuccino is al snel een echte tractatie".  

Eén van de vrijwilligers vatte het belang van de test het best samen: "het is gewoon belangrijk dat onze deelnemers gewoon eens kunnen genieten van iets wat zo normaal is voor velen van ons, een kop koffie op een terras". En dat was nou precies de achterliggende gedachte van onze cappuccino test.

 

 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken