Zonnebloem Zomer Picknick

1 juli t/m 30 september 2022

Ook dit jaar gaan vrijwilligers met hun gasten op stap om op een leuke locatie te picknicken.

Vorig jaar organiseerden we voor het eerst een Zomerpicknick. Een paar vrijwilligers met hun gasten, op een leuke locatie, broodjes, wat te drinken, iets lekkers, wat fruit en mooi weer. Als je dat bij elkaar brengt heb je gewoon een leuke picknick. 

Natuurlijk kan je variëren, dat is afhankelijk van de vrijwilligers en de gasten. Liever een high wine of high tea organiseren in de buitenlucht? Dan moeten alleen de ingrediënten van de picknick iets aangepast worden, maar dat kan natuurlijk ook!

Het belangrijkste is dat onze deelnemers een leuke tijd in de buitenlucht hebben en wat vitamine D op kunnen doen!

Wij denken dat de zomermaanden juli, augustus en september het meest geschikt zijn voor een picknick. Immers het weer is voor een geslaagde picknick een belangrijke factor. In de zomermaanden heb je nu eenmaal eerder een mooie warme dag.

Wil je als vrijwilliger dit organiseren, maar liever niet alleen, maaar ken je geen andere vrijwilligers die mee willen? Neem dan even contact op met ons via zonnebloem.nieuwerkerkadijssel@gmail.com. 

 

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken