Met de Zonnebloem naar het Theater

18 maart 2022 van 19:45 - 23:00 uur

De Zonnebloem Nieuwerkerk aan den IJssel gaat met haar deelnemers naar een mooie voorstelling in het Isala Theater in Capelle aan den IJssel.

Op vrijdag 18 maart 2022 begint om 20:15 uur een geweldig muziekspektakel: "the ladies of swing". Het publiek waant zich in de beroemste machtclub van New York: "the Cotton Club". Naast de geweldige muziek met klassierkers als 'My Baby Just Cares for Me' en 'What a Difference a Day made' spelen er ook allerlei verwikkelingen in de nachtclub zelf een rol. 

De internationaal bekende artiesten Deborah Carter en het Round Midnight Orchestra verzorgen deze geweldige voorstelling.

De Zonnebloem deelnemers kunnen deze voorstelling bijwonen. Zij kunnen zich opgeven bij hun vrijwillig(st)er. De afdeling zorgt voor het vervoer van en naar het theater. De eigen bijdrage voor deelnemers bedraagt € 10,00. Voor de begeleidende vrijwilligers is het arrangement gratis.

Het aantal kaartjes is beperkt. Wees er dus snel bij!

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken