Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

De Nieuwerkerkse Zonnebloem koffietafel

In 2020 bestaat de Nieuwerkerkse afdeling van de Zonnebloem veertig jaar.

In het kader van dit jubileumjaar organiseert de afdeling diverse extra activiteiten. De Zonnebloem organiseert van alles voor mensen met een lichamelijke beperking van achttien jaar en ouder die bij haar zijn aangesloten. Zodat zij ook volop van het leven kunnen genieten. Het kost niets om je bij de Zonnebloem aan te sluiten. Voor sommige activiteiten vragen wij van deelnemers een eigen bijdrage, ter dekking van de kosten. Veel activiteiten die de afdelingen organiseren zijn gratis omdat lokale sponsors in de kosten bijdragen.

Koffietafel

Vanaf 1 januari 2020 is er voor de gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem Nieuwerkerk iedere donderdag van de maand een koffietafel bij bakker Klootwijk in de Reigerhof.

Iedere vrijwilliger kan volgend jaar samen met zijn of haar gast hiervan één keer gebruik van maken op vertoon van de Zonnebloem Vrijwilligerspas. Voor de vrijwilliger en de gast zijn hieraan geen kosten verbonden.

Verjaardag!

Wij zijn jarig en dat vieren wij met iedereen die bij ons is aangesloten. Dat doen we door onze gasten als ze jarig zijn te verwennen. Iedere vrijwilliger mag dan ter gelegenheid van de verjaardag van zijn of haar gast gratis iets lekkers halen bij bakker Klootwijk. Zodat zij gezamenlijk aandacht kunnen schenken aan de verjaardag met een lekkernij. Daarvoor moeten ze natuurlijk wel hun Zonnebloem Vrijwilligerspas tonen.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken