Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Aan de slag bij de Zonnebloem 2020

In deze introductieworkshop ontvang je als vrijwilliger informatie over de activiteiten en doelgroep van de Zonnebloem en krijg je inzicht in een plezierige invulling van het bezoekwerk.

Ook wissel je uit over praktijksituaties die je tegen kunt komen als (bezoek-)vrijwilliger. Een onmisbare workshop voor elke vrijwilliger die start of nog niet zo lang aan de slag is als afdelingsvrijwilliger bij de Zonnebloem.

Doelgroep: nieuwe afdelingsvrijwilligers

Vorm van de workshop: de workshop duurt 2,5 uur, inclusief korte pauze. 

Programma:

  1. Welkom en kennismaking
  2. Missie en doelgroep van de Zonnebloem
  3. Kijk op bezoekwerk
  4. Omgaan met praktijksituaties
  5. Afsluiting

Woensdag 12 februari 2020

Tijd: 19.30 tot 22.00 uur

Locatie: zaal De Brug in de Pasteurflat

Pasteurweg 100

2871 JM Schoonhoven Aanmelden via de e-mail: mariadegoeij@icloud.com

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken