Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Pepernoten en Kruidnoten

De ultieme test, welke pepernoot of kruidnoot komt er dit jaar als beste uit onze test?

Woensdag 6 november van 10:00 tot 12:00 uur organiseren we weer de Nieuwerkerkse Pepernoten en Kruidnotentest 2019.
 
Deze is vorig jaar met groot succes voor het eerst gehouden. Evenals vorig jaar mogen we weer gebruiken maken van de recreatiezaal van Dianthus. Het tehuis zorgt voor koffie en thee, wij voor pepernoten en kruidnoten. 
 
De bedoeling is dat de deelnemers, gasten van de Zonnebloem, een gezellige ochtend hebben, waarbij natuurlijk het testen van de pepernoten en kruidnoten een onderdeel is. De gasten (en aanwezige vrijwilligers) proeven per keer de pepernoten en kruidnoten van een winkel in Nieuwerkerk. Deze producten halen we op bij bakker Ammerlaan (de winnaar met de pepernoten van vorig jaar), bakker Klootwijk, Albert Heijn, Super (winnaar met de kruidnoten van vorig jaar), Jumbo en MDC.
 
Wij maken natuurlijk een verslag van het evenement waarin wij de winnaars bekend maken van 2019. Wij maken geen lijstje bekend van de individuele scores van de winkeliers. Dit verslag bieden wij aan de lokale media aan om er over te publiceren.
 
Gasten die mee willen gaan moeten voor eigen vervoer zorgen naar de recreatiezaal in Dianthus. Om te voorkomen dat we te weinig pepernoten en kruidnoten hebben willen we wel een idee hebben van het aantal deelnemers. Daarom: willen gasten deelnemen, dan moeten ze zich even via hun vrijwilliger aanmelden. Dat kan tot uiterlijk zaterdag 2 november 2019.
 
Vrijwilligers die mee willen helpen (en proeven) zijn van harte welkom. Er zijn geen kosten voor de gasten of vrijwilligers aan verbonden.
Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken