Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ouderen blij maken met een plantje!

Welzijn Zuidplas gaat ruim 2.500 ouderen blij maken met een plantje. We zijn op zoek naar 250 chauffeurs om hierbij te helpen. Doe je mee?

Welzijn Zuidplas gaat ruim 2.500 ouderen blij maken met een plantje. We zijn op zoek naar 250 chauffeurs om hierbij te helpen. Doe je mee? 

De corona maatregelen hebben een grote impact op iedereen. Omdat ouderen een verhoogd risico lopen, is de impact voor hen extra groot. Om te laten weten dat niemand er alleen voor staat, organiseert Welzijn Zuidplas op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni een grootschalige actie.
Alle zelfstandig wonende ouderen van 75+ in gemeente Zuidplas krijgen persoonlijk een plantje thuis bezorgd. De actie is mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Zuidplas, Rabobank Hollandse IJssel en Lionsclub Nieuwerkerk aan den IJssel. Om het tot een succes te maken zijn er nog veel chauffeurs nodig!

Als je je aanmeldt als chauffeur, kun je een tijdvak kiezen om op vrijdag 19 of zaterdag 20 juni minimaal 10 plantjes af te halen op een locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze kun je bezorgen op een zelf gekozen moment in de week van 19 tot 26 juni.

Help jij ook mee om ouderen blij te maken met een plantje? Klik dan op deze link en meld je aan!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken