Ouderen blij maken met een plantje!

Welzijn Zuidplas gaat ruim 2.500 ouderen blij maken met een plantje. We zijn op zoek naar 250 chauffeurs om hierbij te helpen. Doe je mee?

Welzijn Zuidplas gaat ruim 2.500 ouderen blij maken met een plantje. We zijn op zoek naar 250 chauffeurs om hierbij te helpen. Doe je mee? 

De corona maatregelen hebben een grote impact op iedereen. Omdat ouderen een verhoogd risico lopen, is de impact voor hen extra groot. Om te laten weten dat niemand er alleen voor staat, organiseert Welzijn Zuidplas op vrijdag 19 en zaterdag 20 juni een grootschalige actie.
Alle zelfstandig wonende ouderen van 75+ in gemeente Zuidplas krijgen persoonlijk een plantje thuis bezorgd. De actie is mede mogelijk gemaakt door Rotaryclub Zuidplas, Rabobank Hollandse IJssel en Lionsclub Nieuwerkerk aan den IJssel. Om het tot een succes te maken zijn er nog veel chauffeurs nodig!

Als je je aanmeldt als chauffeur, kun je een tijdvak kiezen om op vrijdag 19 of zaterdag 20 juni minimaal 10 plantjes af te halen op een locatie in Nieuwerkerk aan den IJssel. Deze kun je bezorgen op een zelf gekozen moment in de week van 19 tot 26 juni.

Help jij ook mee om ouderen blij te maken met een plantje? Klik dan op deze link en meld je aan!

Secretariaat

(076) 564 64 64
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken