Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Virtuele bestuursvergadering

Het afdelingsbestuur van Nieuwerkerk vergaderde voor het eerst on line, via een besloten video conferentie.

Het jaar gaat ongemerkt toch voorbij en hoewel het lijkt of corona het leven beheerst, dienen we als afdeling van de Nationale Vereniging De Zonnebloem toch diverse zaken te regelen.

Natuurlijk zijn er de lopende activiteiten, zoals de pepernoten en kruidnotenactie in samenwerking met Bakker Ammerlaan. Maar ook de financiële verslaglegging en verantwoording van de activiteiten die zijn afgesloten. Belangrijk hierbij is natuurlijk de verkoop van de Zonnebloem loten. 

Tevens zijn er activiteiten die nu nog in 'de ontwikkelfase' zitten en waar we later over zullen berichten. Voor al deze activiteiten is geld gereserveerd in een begroting die vorig jaar is opgesteld en goedgekeurd. Voor volgend jaar moeten we weer een begroting opstellen en een planning maken van de activiteiten die we dan willen organiseren. 

Als bestuur hebben we voor 2021 nu een concept gemaakt van de planning en de begroting hiervoor. Die moeten we vervolgens aan de leden (vrijwilligers) voorleggen. Dat moet gebeuren met een algemene ledenvergadering. In regel vergaderen we drie keer per jaar. De vergadering van februari dit jaar ging door. Vanwege corona hebben we de vergadering in mei afgelast. 

Om volgend jaar activiteiten te kunnen plannen en uit te voeren moeten we ook voor 2021 een begroting hebben en een activiteiten planning. Daarom gaan we voor 1 december om 14.00 uur een vergadering organiseren. Dat doen we ook online via Teams. Alle leden krijgen een uitnodiging om zich voor deze vergadering aan te melden. 

Iedereen die zich vooraf heeft aangemeld krijgt een link, waarmee hij of zij in de vergadering kan komen. Het is wel nodig dat je de beschikking hebt over een camera en een luidspreker. In regel heeft iedere tablet of smarttelefoon deze voorziening. Onze penningmeester Peter de Kloe heeft aangegeven dat mensen die problemen hebben om met Teams om te gaan, zich bij hem kunnen melden. Hij zal dan vooraf de mensen daarmee helpen.

Alle leden krijgen voorafgaand aan de vergadering de stukken voor de vergadering. Ben je niet aanwezig op de vergaderin en heb je toch vragen, stel die dan van te voren per email aan de secretaris. Je vraag behandelen we dan in ieder geval in de vergadering. Van de vergadering maakt de secretaris een verslag en die wordt naar iedereen verzonden. 

Uiteraard is het een bijzondere tijd waarin we leven. Daarom zijn we aangewezen op deze alternatieve vorm van vergaderen. Het leuke is dat we er met zijn allen leren om hiermee om te gaan. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Irma Luijendijk

contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken