Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Gezellige Kerstmiddag

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 12 december 2015 werd onze traditionele Kerstmiddag gehouden.

Voorzitster Mieke opende de middag en heette iederen van harte welkom. Zij kon ook leuk nieuws brengen: Firma Balvert bestaat dit jaar 50 jaar en wij hebben een schenking van hen gekregen om dit feit te vieren. Ons idee om volgend jaar in september een picknick te organiseren werd beloond middels de sponsoring hiervoor door hen. (Op een zaterdag de eerste of tweede week, houdt u deze dagen in ieder geval even vrij).

Het werd een gezellige middag waarbij ook burgemeester Buizerd en wethouder Elkhuizen aanwezig waren. Het koor Canta Libre uit Nieuwveen zorgde voor het muzikale gedeelte.

Pastoraal werker Grada van Amersfoort gaf de kerstgedachte weer in een verhaal over Artaban, de vierde Wijze uit het Oosten. 

Een bijzonder gedeelte tijdens deze Kerstmiddag was de huldiging voor drie van onze medewerkers: Dicky Oskam, José de Kuijper en Truus Groenewegen. Lees meer >>

Tot slot werd iedereen bedankt voor de komst en iedereen Gezellige dagen en een goed Nieuwjaar gewenst. 

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk