Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Huldigingen tijdens Kerstmiddag

Zonnebloem afdeling

Tijdens de Kerstmiddag werden een paar vrijwilligers gehuldigd.

Regio voorzitter Hans Groen in 't Woud en regio secretaris Bert vd Vlist waren speciaal voor de huldigingen op onze Kerstmiddag gekomen. 

Dicky Oskam werd gehuldigd omdat ze zich al 40 jaar als vrijwilligster voor onze afdeling heeft ingezet. Zij weet nog precies hoe het is begonnen, samen met de nonnen. Echt pionieren was het in de begintijd. De eerste kerstmiddag was in een kleine kamer met maar een paar deelnemers. Zij bezoekt haar 8 gasten nog steeds zeer regelmatig. Haar man Kees is ook een steun en toeverlaat want hij rijdt haar gsten vaak naar de Zonnebloem activiteiten. Naast het lintje van de Koning die Dicky eerder dit jaar mocht ontvangen, werd haar nu de gouden speld voor 40 jaar opgespeld.

José de Kuijper kreeg uit handen van Hans de zilveren speld omdat zij 25 jaar bij de Zonnebloem als vrijwilligster werkzaam is. Ook bij haar kon er altijd een beroep gedaan worden als er iets gedaan moest worden en ook José bezoekt nog zeer regelmatig haar bezoekgasten. Naast het werk wat ze bij ons doet is zij ook vrijwilligster bij huize Ursula, waar ze met Dennis regelmatig gaat wandelen of zwemmen.

Truus Groenewegen had een tijdje geleden aangegeven om te gaan stoppen met het Zonnebloemwerk wat zij al ruim 30 jaar doet. Dat was even slikken, want ook zij is in al die jaren een belangrijke medewerkerster geweest. Zij had een groot aantal gasten naast de zorg voor haar gezin en het familiebedrijf. En dan is het te begrijpen dat het op een bepaald moment genoeg is geweest. Maar...nu heeft ze aangegeven dat zij als projectvrijwilligster toch nog oproepbaar blijft. Zo kan zij haar grote hobby - bingo - ook bij ons blijven doen. Waarbij gewonnen prijzen vaak van de ene bingo naar de andere wordt doorgegeven. Dus we zijn erg blij dat Truus toch nog in onze gelederen blijft!

Ria van Bezouw

0172-539531
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Winkelen
  • Bezoekwerk