Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

High Tea

2022-04-23-12-zonnebloem-high-tea-jpg

We konden weer '' iets leuks " voor onze gasten organiseren.

Het was eindelijk weer zover dat we voor onze gasten weer iets mochten organiseren.

Op zaterdagmorgen 23 april begonnen 14 vrijwilligers 's morgens om 10.30 uur met de voorbereidingen van een High Tea. We waren weer te gast in College Reggesteyn aan de Willem de Clercqstraat in Nijverdal.

Iets na 14.00 uur kwamen de eerste gasten binnen. We mochten 63 gasten ontvangen.

We begonnen met een heerlijke eiersoep. Toen een ronde met warme snacks. Een pauze met een bingo. En een ronde met koude snacks. De tijd vloog om. Bijkletsen na een lange periode van elkaar niet kunnen of mogen ontmoeten. Het kon nu weer.

Tegen half 5 werd deze middag afgesloten. Alle vrijwilligers hartelijke dank!!!!!!

Hieronder 10 foto's. Voor nog meer foto's zie onderstaande link: 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Richard Benneker

0548-613220
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk