Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Ervaringen

21 mei 2022

Een gezellige middag in de aula van College Reggesteyn

23 april 2022

We konden weer '' iets leuks " voor onze gasten organiseren.

15 maart 2022

Eindelijk weer een bijeenkomst

2 maart 2020

Ook dit jaar weer een gezellige jaarvergadering met Bingo

1 februari 2020

Het was weer genieten van een heerlijke stamppotmaaltijd.

18 december 2019

De kerstviering in de kantine van De Zweef.

9 november 2019

Het was weer tijd voor een gezellige pannenkoekenmaaltijd.

5 oktober 2019

De jaarlijkse Zonnedag met het koor: “Spass muss sein”.

23 mei 2019

Dit jaar gingen we schieten.

22 mei 2019

De jaarlijkse bustocht dit jaar naar Leggeloo

17 april 2019

Weer gezellig samen.

2 februari 2019

Het was weer genieten van een heerlijke stamppotmaaltijd.

19 december 2018

Ook dit jaar weer de kerstviering bij De Zweef

24 november 2018

Weer een gezellige maaltijd in novemeber

6 oktober 2018

De jaarlijkse Zonnedag met het koor: "Hart en Smart"

13 juni 2018

Een gezellig middagje in de natuur.

24 mei 2018

We gingen dit keer naar de Bowlingboerderij.

16 mei 2018

De jaarlijkse bustocht dit jaar naar Drenthe.

14 mei 2018

Na 54 jaar geen activiteiten meer op de maandagmiddag.

28 maart 2018

De Zonnebloem hield weer de Paasviering in de kantine van De Zweef.

17 maart 2018

Genieten van een heerlijke stamppotmaaltijd tijdens een gezellig samenzijn.

5 maart 2018

Ook dit jaar weer een gezellige jaarvergadering met bingo in het Noaberstekkie.

20 december 2017

De zonnebloem hield weer een kerstviering in de kantine van De Zweef.

18 december 2017

Het was weer gezellig

25 november 2017

Een gezellige maaltijd in novemeber

7 oktober 2017

De jaarlijkse Zonnedag met de "De Regghe Sangers"

14 juni 2017

Naar Klompenatelier in Luttenberg

18 mei 2017

Donderdagavond 18 mei naar Schuilenburg.

3 mei 2017

Dit jaar gingen we naar Ootmarsum

12 april 2017

De Zonnebloem hield weer de Paasviering in de kantine van De Zweef.

6 maart 2017

Ook dit jaar weer een gezellige jaarvergadering met bingo in het Noaberstekkie.

4 februari 2017

Genieten van een heerlijke stamppotmaaltijd tijdens een gezellig samenzijn.

21 december 2016

Jaarlijkse Kerstviering in de kantine van De Zweef.

19 december 2016

Deze middag geen spelletjes etc., maar lekker . . . .. .

12 december 2016

Ze hadden er werk van gemaakt!!!

5 december 2016

De sinterklaasmiddag 5 dec. van de welfare.

26 november 2016

Het was weer tijd voor een gezellige pannenkoekenmaaltijd

8 oktober 2016

De jaarlijkse ziekendag noemen we sinds 2014 ZONNEDAG

22 juni 2016

Afsluiting van het seizoen

15 juni 2016

Zonne-"uitje": een bezoek aan het Veenmuseum "Vriezenveenseveld".

31 mei 2016

Maandag 30 mei

21 april 2016

Dit jaar gingen we naar Diepenheim.

23 maart 2016

Zonnebloem en KBO houden samen de Paasviering in de kantine van De Zweef.

21 maart 2016

Paasbakjes maken

7 maart 2016

Op 7 maart 2016 was weer de jaarvergadering en de huldiging van 3 jubilarissen.

6 februari 2016

De jaarlijkse stamppotmaaltijd op 6 febr. 2016

14 december 2015

Enkele activiteiten bij de WELFARE belicht.

14 november 2015

Ondanks de aankomst van Sint Nicolaas kwamen weer velen gezellig eten.

10 oktober 2015

Het was een prachtige Zonnedag, buiten maar ook binnen in de aula van Reggesteyn.

10 juni 2015

In juni geen zonnepicknick, maar een zonne"uitje".

23 april 2015

Op donderdag 23 april 2015 hadden we weer onze jaarlijkse busreis. Hieronder een verslag door 2 dames geschreven, maar tot een verhaal samengevoegd.

1 april 2015

De jaarlijkse Paasviering in de kantine van De Zweef

7 februari 2015

We kwamen weer samen voor een overheerlijk stamppotbuffet.

17 december 2014

De jaarlijkse kerstviering hebben we weer gehouden in de kantine van De Zweef.

15 december 2014

De kerstmaaltijd van de dames van de welfare was weer een gezellige bijeenkomst aan het einde van het kalenderjaar.

15 november 2014

Het was weer een gezellige middag .

11 november 2014

De jaarlijkse ziekendag noemen we sinds 2014 ZONNEDAG

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Richard Benneker

0548-613220
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk