Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag

2022-05-21-25-zonnenbloem-met-sms-jpg

Een gezellige middag in de aula van College Reggesteyn

We zagen er naar uit. Weer een gezellige middag voor onze gasten. Er hadden zich 63 gasten opgegeven. ’s Morgens werd de zaal in College Reggesteyn aan de Willem de Clercqstraat door verschillende vrijwilligers ingericht.

Om 13.30 uur kwamen de eerste zangers van “Spass mus sein” om de apparatuur aan te sluiten. Ook de eerste gasten kwamen al binnen. Bij een kopje koffie of thee met een heerlijke plak cake, werd er weer gezellig bijgepraat. Ook mochten we enkele nieuwe gasten verwelkomen.

Rond 14.30 begon het optreden van het Nijverdalse koor “Spass mus sein”. Heerlijk meezingen met de bekende Duitse liederen. Veel nostalgie. In de pauze was een enquete over toekomstige wensen om toch weer een busreisje te maken. Na een drankje en lekkere hapjes ging het optreden van het koor verder. Meezingen en meedeinen.

Rond 16.30 uur gingen de gasten weer thuiswaarts. En de vrijwilligers begonnen met opruimen.

Allemaal hartelijk bedankt en tot een volgende keer.   

 

Hieronder zijn 10 foto's te zien. Maar via onderstaande link nog veel meer!!!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Richard Benneker

0548-613220
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Bezoekwerk